| KaPy2 a întrebat:

Ce parere aveti
Sa-mi pun un set de 75 malossi sau polini pe un malaguti f12?
Este o idee buna sau imi afecteaza scuterul?
Dau funda! happy pentru un raspuns explicit

Răspuns Câştigător
| KooSs a răspuns:

Nu iti va afecta scuteru, poate peste mai mult timp sa iti afecteze ambielaju, dar este o idee buna deoarece iti vor creste performantele la scutersi daca ai unul malossi de 75 intr-un segment tot e bun, va merge tare deoarece motoarele in 2 timpi cu un segment scot mai multe turati ca cele in 2. sper ca te-am ajutat. funda?

5 răspunsuri:
| Rony23 a răspuns:

Nu poti sa pui numai setul de 75, daca maresti capacitatea motorului maresti viteza si automat trebuie sa te ocupi de cateva lucruri importante: sistemul de franare si reglarea carburatorului, eventual schimarea acestuia cu unul sport, la fel si CDi-ul, consumul evident va fi ceva mai mare. Daca iti pasa de liberatea ta si nu detii categoria A1 iti sugerez sa ramai la 49.
Asfalt uscat!

| KaPy2 explică (pentru Rony23):

Daca ii pun filtru sport inghite tot prafu motoruwinking mai bine raman la filtru normal si mai bun de carburator nu-i problema pun altu mai mare, CDi-ul cei asta ca eu nu am mai auzit, ce libertate alti umbla cu motoare de 150 si au acte de 50 eu fac la fel

| KaPy2 explică:

Am facut rostu de un set de 75 malossi intr-un segment oare este bun? ma refer intr-un segment ca nu am mai avut in unul

| KaPy2 explică (pentru KooSs):

Daca vreau sa-mi pun set de 75 malossi sau polini trebuie si grup si tot spatele la scuter si ma costa il las asa am sa pun la un piaggio free setu ala de 75winking

| KooSs a răspuns (pentru KaPy2):

Nu va trebui sa schimbi grupul. daca vine la prizoane il pui pur si simplu.merci de funda:X