| ganicius66 a întrebat:

Se mai stie ceva de masinile sub euro 4? Vreau sa imi iau un golf 4/ bora diesel euro 3 doar ca nu stiu ce o sa faca tembelii astia cu legile...se merita 2500 de euro?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu euro 3 poate vor face ceva curând.
Euro 4, doar în București, și nu curând.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și nu, e exagerat 2500 de euro.

| Tramadol a răspuns:

Nu. Gasesti si Golf 6 la pretul asta in stare foarte buna, adus din Germania, daca vrei sa faci o afacere buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Tramadol):

Golf 6 la 2500? laughing)
Arată-mi mie și iau câteva bucăți.

| Laur195 a răspuns (pentru Tramadol):

Golf 6 la 2500 de euro? intr-o starte foarte buna? Mai gandeste-te...

| barosanu69 a răspuns:

E mult 2500. la banii astia iti iei bmw seria 5 (cu volan pe dreapta), sau seria 3 normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru barosanu69):

Ce seria 3 îți iei, din 99?
Hai să fim serioși, în cel mai bun caz iei un Golf 5 / Astra H, când ai 2500 de euro nu te uiți după mașini premium.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru barosanu69):

Trebuia sa apara unu care sa recomande un cazan de bmw la 2500euro

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce sunt tembeli. Sa interzica sau sa taxeze drastic cazanele poluante e una din cele mai sanatoase si utile legi. Pacat ca Romania e in urma cu 30 ani fata de tarile care implementeaza deja aceste legi

| sierra1 a răspuns:

Da, te poți aștepta la orice. Dar dac ai înmatriculat-o, nu o pot interzice. Dacă mașina arată bine, merge bine, prețul e ok

| ganicius66 explică (pentru Tramadol):

Tramadol, nu ai cum sa gasesti golf 6 la banii astia. si pentru inceput, prima masina din proprii bani cred ca e ok golf 4 :-)

| ganicius66 explică (pentru barosanu69):

Barosanu69, alea nu sunt masini pentru romania...sa le lasam in Anglia unde le e locul. sincer, nu imi place deloc BMW. Si 15.000 de euro daca as avea, tot din grupa VAG mi-as lua masina... golf 7, passat cc, a4/a6

| ganicius66 explică (pentru suntserios):

Suntserios, in alte tari isi permite un cetatean o masina noua, la noi nu prea.
aici muncesti din greu sa iei un *cazan* dar una noua :-)
la 18 ani din proprii bani castigati, nu am cum sa iau o masină nouă

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ganicius66):

Da stiu, noi romanii ne vom gasi mereu scuze. Ca nu respectam legea ca nu avem autostrazi, ca mergem cu cazane ca nu ne permitem masina noua samd.