Nu. Gasesti si Golf 6 la pretul asta in stare foarte buna, adus din Germania, daca vrei sa faci o afacere buna.
E mult 2500. la banii astia iti iei bmw seria 5 (cu volan pe dreapta), sau seria 3 normal
Ce seria 3 îți iei, din 99?
Hai să fim serioși, în cel mai bun caz iei un Golf 5 / Astra H, când ai 2500 de euro nu te uiți după mașini premium.
Trebuia sa apara unu care sa recomande un cazan de bmw la 2500euro
De ce sunt tembeli. Sa interzica sau sa taxeze drastic cazanele poluante e una din cele mai sanatoase si utile legi. Pacat ca Romania e in urma cu 30 ani fata de tarile care implementeaza deja aceste legi
Da, te poți aștepta la orice. Dar dac ai înmatriculat-o, nu o pot interzice. Dacă mașina arată bine, merge bine, prețul e ok
Tramadol, nu ai cum sa gasesti golf 6 la banii astia. si pentru inceput, prima masina din proprii bani cred ca e ok golf 4 :-)
Barosanu69, alea nu sunt masini pentru romania...sa le lasam in Anglia unde le e locul. sincer, nu imi place deloc BMW. Si 15.000 de euro daca as avea, tot din grupa VAG mi-as lua masina... golf 7, passat cc, a4/a6
Suntserios, in alte tari isi permite un cetatean o masina noua, la noi nu prea.
aici muncesti din greu sa iei un *cazan* dar una noua :-)
la 18 ani din proprii bani castigati, nu am cum sa iau o masină nouă
Da stiu, noi romanii ne vom gasi mereu scuze. Ca nu respectam legea ca nu avem autostrazi, ca mergem cu cazane ca nu ne permitem masina noua samd.