Cu 2500 de euro, optiunile sunt limitate la masini destul de vechi 2002-2003. Pentru un raport pret-calitate, consum mic si intretinere ok, Golf 4
Salut, dupa cum stiu totii golf-urile 4 sunt cunoacute drept cele mai bune masini si asta datorita faptului consumului de combustibil, consuma foarte putin cat si de un A3 sau A4 din 2007 sunt si ele bune. Dar, parerea mea e sa-ti iei un Golf 4, capacitate 1.9 si cativa caiuti in plus, si nu in ultimul rand motorul sa fie ALH, si ai sa vezi ca masina va consuma 4-5% daca o conduci cu regularitate, sper ca te-am ajutat. Succes!
Uite, in niciun caz nu ar trebui sa-ti iei bmw, consuma mult.
Daca ai mai strange putini bani ai putea sa-ti iei un opel astra sau acest model de skoda fabia.
https://www.autovit.ro/anunt/skoda-fabia-ID7GkO3B.html#33acb7ed94
Eu zic ca nu-ti trebuie nu stiu ce fita de masina, are motorul ok, arata bine pentru un student si este cat de cat acceptabila.
De cand a disparut taxa, oferta la masini de 2000 de Euro a explodat.
Recomand masini din grupul VAG Audi, VW, Skoda, Seat benzina 1, 6 cu putini km. Piesele sunt mai ieftine decat la Opel si Logan iar mecanii nostri au inceput sa le inteleaga.
Fugi de afumatoarele diesel, cu milionul de km reali si 166.000 in bord.
1.4 consuma ca 1, 6 dar nu trage la fel.
Daca faci km multi poti monta o instalatie gpl cu 2000 lei ca sa consumi si sa poluezi mai putin decat un diesel.