| DaimlerAG a întrebat:

Vreau sa va intreb daca modelul CLS de la Mercedes Benz poate fi comandat si cu 5 locuri.Va rog sa nu raspundeti numai daca stiti sigur raspunsul.

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Scuze, m-am exprimat eu gresit. Modelul CLS are doar 4 locuri, nu are varianta cu 5, insa exista CLS Shooting Break, care are 5 locuri.

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nu se poate cu 4 locuri decat pentru CLS Shooting Break. Daca vrei o oferta foarte buna, contacteaza-ma pe privat.

| DaimlerAG explică (pentru regis):

Eu intreb una, tu imi raspunzi alta.Eu te-am intrebat daca se poate sa fie cu 5 locuri.Tu imi zici ca poate fi cu 4 locuri numai la shooting break.In unele videori de pe youtube in care arata interiorul la cls vad ca in spate la mijloc n-are scaun, are chestie ca la limuzine(nu stiu cum i se zice).Eu vreau un raspuns concret:da sau nu

Am mai rasfoit putin internetul si mi-am gasit singur raspunsul.M-a derutat ca vedeam cls cu 4 locuri, dar si cu 5. Dar cele cu 5 locuri faceau parte din prima generatie.Modelul e acum la a 2-a generatie care are o consola alungita ceea ce face ca masina sa aiba 4 locuri(specific coupe-urilor).

Ok.Multumesc!