| bvdode81 a întrebat:

Salutare tuturor am si eu o problema? nu am gasit pe net un model de foaie tip concediu eliberata de arr pentru soferi imi puteti trimite voi un model astept raspuns

12 răspunsuri:
| AldanaBlue a răspuns:

Nu inteleg ce legatura are arr-ul cu asta.
Lucrezi acolo sau?
Daca vrei sa iti iei concediu, faci o cerere catre conducerea societatii unde lucrezi tu, mentionezi datele tale, specifici ca esti angajat al societatii, ai functia X si rogi sa-ti aprobe concediu (de odihna, fara plata etc - de care vrei tu) in perioada n-m. Pui data, numele tau si samnatura. De obicei se fac cereri cam cu 2 saptamani inainte de data la care soliciti concediu, dar fiecare firma cu politica ei.
O duci la departamentul de Resurse Umane, sau o inaintezi Conducerii. Superiorul tau direct te poate sfatui. Si nu pleca in concediu pana nu ti-e aprobat.
Cred ca se gasesti modele de cereri de concediu pe net, dar daca aranjezi frumos in pagina ce ti-am spus, sigur te vei descurca.

| florinel_8849 a răspuns:

Gasesti pe bursa euroload dar trebuie sa ai cont la ei

| floricell a răspuns:

A fi completata prin tipărire şi semnată înainte de călătorie
A fi ţinută cu înregistrările tahograf originale, chiar dacă sunt cerute să fie predate
Prezentarea de atestate false constituie infracţiune

1. Numele înteprinderii
2. Strada, cod poştal, oraş, ţară
3. Număr de telefon (inclusiv prefixul internaţional)
4. Număr de fax (inclusiv prefixul internaţional)
5. Adresa de e-mail

Eu, subsemnatul
6. Nume, prenume
7. Poziţia în întreprindere

Declar ca, conducătorul auto
8. Nume, prenume
9. Data naşterii
10. Permis de conducere numărul, sau cartea de identitate numărul, sau paşaport numărul

În perioada
11. de la (ora-zi-lună-an)
12. la (ora-zi-lună-an)
13. ___ a fost în concediu medical (**)
14. ___ a fost în concediu de odihnă anual (**)
15. ___ a condus un vehicul exceptat de la obiectul Regulamentului (EC) Nr 561/2006 sau AETR (**)

16. Pentru întreprindere, Locul ___________data ___________ semnătura ________

17. Eu, conducătorul auto, confirm faptul că nu am condus un vehicul care să intre sub incidenţa Regulamentului (EC) Nr. 561/2006 sau AETR în perioada mai sus menţionată.

18. Locul _____________ data _________Semnătura conducătorului auto __________
(**) Doar una dintre căsuţele 13, 14 sau 15 poate fi aleasă.

| iulian2260 a răspuns:

Poti intreba si la untrr au tot felul de tipizate

| eugem35 a răspuns:

Sal eu lucrez pe extern firma la care lucrezi trebuie sa iti faca o foaie de concediu de odihna in romana si engleza din care sa rezulte ca ai sta in concediu si nu ai condus camioane si te ai odihnit pe mai mai multe zile aveam in cabina 5 astfel de foi cu date diferite si le aruncam le rupeam pe cele care treceau data si care erau bune le pastam pentru control dupa care le aruncam si pentru cei care se angajau si nu aveau 28 de diagrame la fel le faceam ca sunt noi angajati in socetate

| eugem35 a răspuns:

Floricel a dat un raspuns coret

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o proasta daca nu stii despre ce e vb nu te mai baga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AldanaBlue e pitzipoaca proasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa proasta ce naiba te bagi unde nu stii

| xXAlexutzXx a răspuns (pentru AldanaBlue):