In primul rand, nu o sa cumperi tu nimic, poate o macheta, in al doilea rand, daca nu sunt probleme cu bani ce te intereseaza cat platesti taxele, asa ca cauta pe google raspunsurile la intrebarile tale, sau poate timpul ii la tine problema
Depinde din ce an e masina, daca iei o obosita de 20 ani o sa bagi bani in prostie in ea, mai ales daca trebuie sa o si inmatriculezi. consumul e cam 8% mixt poate mai mult mixt de 3.0.
asigurarile o sa te usuce de bani, rca daca o inmatriculezi si pe numele tau si ai sub 25 ani probabil va fi undeva la 15mil pe an.
Era un fel de a spune, si sa stii ca A6 a aparut prin 94 asa ca poti gasi o obosita de vreo 18 ani.
@SuntSerios... Am 21 de ani dar am atat de putin timp liber incat nu am apucat sa ma interesez. Si da bani nu sunt o problema... vreau sa cumpar si o sa cumpar un Audi a6 Modelul din 2008 quattro. Si nu ma intereseaza neaparat taxele cat costa. intrebam sa-mi fac si eu o parere de la detinatori.
Coklare, mai intai invara sa scrii cu 2 de i, apoi la cat de penal esti sigur n ai tu bani de audi a6 si daca i ai avea l ai tine in garaj dupa.
Tu si daca ti cumperi tot un sarantoc o sa fii doar ca ai si volan. Si asa cu audi crezi ca o sa intelegi mai mult din ce se intampa in jurul tau? eu cred ca o sa fii si mai tare dominat de prostie.
anonim_4396 întreabă: