| RoCkKiD a întrebat:

Salutari,

Am nevoie de putin ajutor cu alegerea unei masini.

In mod ideal ar fi intre 6-9000 E, 2010+, motorizare pe benzina pana in 2L si non-combi. As vrea ceva fiabil cu costuri mici de intretinere, nu-s impotriva marcilor gen audi/bmw dar nu vreau una cu 250k kilometri chiar daca dotarile ar fi super.

Pana acum, din cautarile mele Megane 3 pare cea mai ok varianta ca si raport pret/dotari dar masinile nu-s chiar puctul meu forte asa ca apreciez orice sugestie.

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. In bugetul tau cele mai ok sunt Renault megane 3 sau Hyundai i30/ Kia ceed, toate cu motorul 1.6 MPI. Aceste marci sunt ok, fiabile, confortabile. O sa gasesti si motoare cu turbina dar nu sunt la fel de fiabile. Dupa mine un megane scurt 1.6 MPI 110cp e un best buy pentru Romania.

16 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pe la suma de 9000, aș lua mașină nouă,: garanție 2, 3, 4, 5 ani te doare la patină

| RoCkKiD explică (pentru sierra1):

Ce masina noua gasesti la 9000? Imi imaginez ca si daca gasesti e pachetul de baza care nu contine nimic.

| Andrei200202 a răspuns (pentru RoCkKiD):

Logan, duster

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu zic sa mergi pe Megane, la motoare pe benzina si fiabilitate stau foarte, foarte bine, spre deosebire de nemtisme.

| Alverto a răspuns (pentru sierra1):

Nouă? E clar că nu știi despre vorbești

| Alverto a răspuns:

Eu pot sa îți recomand un X5 chiar daca ai menționat că nu vrei una cu 250.000 Km

| sierra1 a răspuns (pentru Alverto):

Uite băi bade:

https://www.ofertecitroen.ro/......eModel.php

ca să nu mai vorbim de dacia, fiat, renault sau coreene.

82 cai putere laughing) cred că glumești

"| Alverto: Nouă? E clar că nu știi despre vorbești"

Sunt mașini noi la prețul ăsta? Da, deci bade, observi că ai băgat-o-n gard. Dar de ce vorbesc eu cu tine?

Tu șăzi blând și meditează De ce oamenii sunt plătiți în bancnote din plastic

| sierra1 a răspuns (pentru RoCkKiD):

Fă tu ce vrei că doar îs banii tăi.

Sunt sufiecente modele noi la banii ăștia

Care sa fie și bune, crezi că dacă iei un Mclaren cu 9k € e și bun? Pentru ce ți-ai lua o mașină cu 82 CP? Eu zic să lași arta auto și treci la spălat veselawinking

Și în ce privește partea cu întrebarea mea, am primit răspunsul și nu mai trebuie să meditezwinking Și vezi cum vorbești cu acel sarcasm de Ardelean

Bade, observi (sau și aici ai probleme?) că sunt mașini la banii ăia.
Așa că las-o baltă.
Nu e domeniul tău, repet: meditează de ce oamenii sunt plătiți în bancnote din plastic

Dar mă, daca sunt mașini al 9k€ nu înseamnă că sunt și bune, lasă arta auto și treci la vesela
Și te asigur că e domeniul meuwinking Nici nu aș avea curaj să pun la volan o fata ca tine, tu du-te și cumpără-ți acea mașină de câțiva cp și inchieam aici discuția?

" Alverto a răspuns : Dar mă, daca sunt mașini al 9k€ nu înseamnă că sunt și bune"

deci sunt și intervenția ta a fost și este INUTILĂ

ia-ți permis și apoi medităm impreună la aia cu banii de plastic

"Toate sunt bune' bate si in Rover." Îți amintești de acest răspuns? Spune? E foarte aiurea de răspunsuri fără logică dai, ești paralela cu orice. Aaa și să nu îmi spui că ma indimidezi cu permisul tau auto, eu zic că instructorul ți l-a dat mai mult de mila laughing) De când și până unde lucrezi tu la Dacia? Nu îți doresc asta in niciun caz, dar sunt șanse de 5% sa nu produci un accident rutier, sa nu îmi spui că alegi un Lamborghini inloc de un B.M.W, nu mai baga așa de nicăieri daca nu știi despre ce vorbești! Eu te las sa comentezi că văd că nu pot ține o discuție auto, o seară bună

"permisul tau auto, eu zic că instructorul ți l-a dat "

- am spus eu că am permis?
- ps : nu instructorul dă permise (asta așa, ca bonus)