Salut. In bugetul tau cele mai ok sunt Renault megane 3 sau Hyundai i30/ Kia ceed, toate cu motorul 1.6 MPI. Aceste marci sunt ok, fiabile, confortabile. O sa gasesti si motoare cu turbina dar nu sunt la fel de fiabile. Dupa mine un megane scurt 1.6 MPI 110cp e un best buy pentru Romania.
Pe la suma de 9000, aș lua mașină nouă,: garanție 2, 3, 4, 5 ani te doare la patină
Eu zic sa mergi pe Megane, la motoare pe benzina si fiabilitate stau foarte, foarte bine, spre deosebire de nemtisme.
Eu pot sa îți recomand un X5 chiar daca ai menționat că nu vrei una cu 250.000 Km
Uite băi bade:
https://www.ofertecitroen.ro/......eModel.php
ca să nu mai vorbim de dacia, fiat, renault sau coreene.
"Toate sunt bune' bate si in Rover." Îți amintești de acest răspuns? Spune? E foarte aiurea de răspunsuri fără logică dai, ești paralela cu orice. Aaa și să nu îmi spui că ma indimidezi cu permisul tau auto, eu zic că instructorul ți l-a dat mai mult de mila ) De când și până unde lucrezi tu la Dacia? Nu îți doresc asta in niciun caz, dar sunt șanse de 5% sa nu produci un accident rutier, sa nu îmi spui că alegi un Lamborghini inloc de un B.M.W, nu mai baga așa de nicăieri daca nu știi despre ce vorbești! Eu te las sa comentezi că văd că nu pot ține o discuție auto, o seară bună
Anonim12t întreabă: