| Cristian12021 a întrebat:

Salutari! Am o grava problema cu masina de cateva zile este practic nefolosibila. Pana acu
2 - 3 zile aveam un trepidat care se simtea in toata masina venit dinspre motor! Deodata in mers s-a auzit un zgomot urat de parca s-ar fi rupt ceva sub masina. Acum cand sta la relantii nu mai trepideaza dar cand plec de pe loc se aude un zgomot ca si cum sar rupe ceva in ea. Cand bag in marsalier si plec de pe loc face si mai rau. La relantii daca accelerez se misca toata masina. Multumesc!

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ti se pare ca ai un defect minor, iar noi o sa-ti spunem sa apesi pe X buton, si totul va fi ok?
Du-te la mecanic (cu platforma).
Din ce povestesti, ar trebui sa ti se retina permisul si certificatul, pentru ca pui in pericol viata celorlalti, circuland cu avarii grave, la care nici macar nu te pricepi.

| Cristian12021 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am specificat cred eu destul de clar. Masina este nefolosibila si nu am mai circulat cu ea. Voiam doar sa stiu cam ce este momentan nu o pot duce in service o sa stea pe bara cateva zile.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Cristian12021):

Daca masina se misca atunci cand vrei sa pleci, ai ceva rupt prin cutie. Daca nu se misca, e ceva de la ambreaj (placa de presiune, volanta), sau o planetara rupta.

| Cristian12021 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu se misca cand vreau sa plec. Se misca la relantii cand acelerezi motorul si masina fata spate!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Cristian12021):

Probabil e cutia sparta, ori volanta/discul/placa.