| DirectDinBerceni92 a întrebat:

Salutari.Cam cat ar costa trecerea actelor masinii pe numele meu?
Spre exemplu:Cumpar o Opel Astra si pe langa masina, mai trebuiesc platite si actele pentru trecerea numelui meu pe actele vanzatorului.
Cam cat m-ar duce tot? funda, mersi

Răspuns Câştigător
| marishkanu18 a răspuns:

Da iti pot explica exista doua modalitati de a-ti lua un nr de inmatriculare
1. La 40 LEI iti dau ei un o combinatie de cifre si litere alese aleator de calculator
2. La 80 LEI iti poti alege tu combinatia de litere si cifre dorite.

Sper ca m-am facut inteles! succes!

4 răspunsuri:
| marishkanu18 a răspuns:

Salut pai in primul rand e taxa actului de vanzare cumparare de maxim 150 LEI care te intelegi cu vanzatorul cine o plateste apoi ar fi taxa la primarie de 51 LEI pentru inscriere apoi taxa la CEC sau BCR de vreo 78 LEI plus asigurarea care costa in functie de varsta si automobil iar apoi taxa de numar 40LEI daca iei numar dat de ei si 80LEi daca il iei la preferinte si cam astea ar fi... SUCCES!

| DirectDinBerceni92 explică (pentru marishkanu18):

Nu am inteles ultima parte cu taxa de numar...Imi poti explica mai in detaliu?
Adica sa fie ceva genul "B 192 IUL"? Sa am propriul nr de inmatriculare sau cum? Ca n-am inteles-o pe asta.

| olixandru a răspuns:

Aici gasiti toate informatiile de care aveti nevoie pentru a inmatricula o masina fie ea noua sau sh ( uzata ), din import sau din tara. Toate documentele necesare pentru inmatriculari auto care va trebuiesc la registrul auto roman ( rar ), programari, radieri, acte necesare pentru inmatriculari permanente vehicul nou - indigen, acte necesare inmatriculare permanenta vehicul nou - importat, acte necesare inmatriculare permanenta vehicul uzat, second hand - importat, inmatriculare permanenta vehicul uzat ( indigen / indigenizat ), inmatriculare permanenta vehicul instrainat prin hotarare judecatoreasca, inmatriculare temporara vehicul destinata exportului, inmatriculare temporara vehicul deja inmatriculat temporar, acelasi detinator, inmatriculare temporara vehicul nou/uzat importat temporar. http://www.vipercar.com/index.php?route=product/category&path=557_47

| DirectDinBerceni92 explică (pentru marishkanu18):

Mersi frumos. Poftim fundatongue