Motoare noi poti sa le comanzi la reprezentanta Audi sau poti sa platesti un Service auto ori magazin auto ca sa ti-l comande ei, peste pretul motorului de la repreznetanta si comisionul de cumparare prin ei, plus manopera de montare.
Avantajos este doar sa cumperi direct de la sursa, adica firma Audi care le vinde.
Fiecare magazin, service sau cine ti-l aduce il cumpara tot de la reprezentanta dar isi pune si comisionul lui.
Si gen eu pot merge la o reprezentanta audi sa imi comand un motor? Msss
Merita incercat la repreentanta auto, odata ce vrei motor nou!
Cred ca nu stii ce vorbesti un motor nou pentru masina ce arati tu te va costa mai mult decat costa masina aia acum,nu are rost sa pui motor nou la un junghi,repara pe ala,ori daca e praf, cauta unu tot folosit, costa mult mai putin.
Cu banii ce o sa dai tu pe motor nou, iti cumperi masina noua bine nu audi, ori cumperi alt audi cu m otor bun si an mai recent decat ce ai tu acum.
De mers la reprezentanta si sa cumperi poti, aia de abia asteapta sa faca ceva malai.
Doar in reprezentante ai putea comanda. Daca se mai fabrica motoare complete.
Dar pretul e cu siguranta mult peste valoarea actuala a masinii.
Daca ai probleme cu motorul, exista piese de reparatie, pe cote. Poti face motorul tau ca nou, ducandu-l la cota R1, 2 sau 3.
theROOcKsTArr întreabă: