| cosmasavoare a întrebat:

Sautare all,am o intrebare unpik cam ciudata,am vazut mai dmeult un tutorial despre o anumita metoda de vospire a diferitelor parti pentru o masina chestia este ca nu imi mai aduc aminte daca se numeste vospire electrostatica sau ...
Chestia era ca se umplea un bazin cu apa de dimensiunea unei cazi dupa care pe suprafata apei se aplica o vopsea(gen coloritul fibrei de carbon) cu un pistol,dupa care se baga piesa in bazin si se scotea iar vopseaua ramanea pe acea pisea fara nici un zoi sau defect sau orice altceva,era perfect ca si atunci cand vopsesti cu pistolul!
Daca stie cineva m-ar fi de mare ajutor imi puteti scrie si pe cosma_6@yahoo.com
Va multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| kamikaze325 a răspuns:

Da asta e vopsire electrostatica. partea masini e incarcata negativ si vopseaua pozitiv si astfel vopseaua adera perfect la obiect fara nici un fel de greseala. e mult mai eficienta fata de cea cu pistolul.

1 răspuns:
| cosmasavoare explică (pentru kamikaze325):

Ms mult pentru raspuns... daca ma mai poti ajuta cu o alta intrebare in acelasi domeniu... Daca am un cod de vopsea Ex" 400156 Maro inchis..cum as putea sa aflu modul de preparare..adika ce alte coduri sau folosit pentru a crea aceasta nuanta de culoare?