Ce legatura are brexit-ul cu masinile cu volan pe dreapta?!?
masini d'alea sunt si in Australia, India, Japonia, etc.
insa ca, viata ne este pusa in pericol de masini d'alea, sunt de acord, si autoritatile la fel, ca au luat masuri de dinainte de brexit
da, detin o pagina cu o groaza de romani care le inscrie in BG dupa inmatriculeaza in RO sau le face conversie si tot le aduc, masina nu e de vina ci soferul daca nu se descurca in trafic, problemele astea au fost de cand exista vladivostok asa ca accidentele se produc fie volan pe stanga sau dreapta. Dc nu am avut probleme in Spania cu volan pe dreapta 2 ani de zile? Pt ca am stiut sa anticipez si sa depasesc cand am vizibilitate suficienta, mai 2 benzi se desfac, linie dreapta etc. De vina e UE pentru ca are preturile prea mari la masini, ei sant ordinarii nesuferiti care baga bete in roate, omul cauta ceva de calitate la pret decent. Daca USA nu avea taxe vamale de 7.000€ pentru import si inscriere pana in max 2.0L motor se orientau acolo romanii. Acum ca intre borfasi aia cu vechituri sub 15000-20000 lire chiar n-ar merita sa isi i-a masini dar daca ii convine treaba lui c`est la vie.
Acum sant 90 de zile pentru ca asigurarea britanica acopera timpul stipulat, nu pentru ca romanii interzic asta, in BG le face asigurare cu nr de UK fara sa le inscrie si aia au de 5x mai multe decat romanii la un loc + le convine la guvernul bulgar sa faca taxe din import. In ro mi se pare ciudat sa permita circulatia nelimitata la masinile cu nr de BG cert ar trebui 90 de zile maxim sau 6 luni, dar guvernul a zis ca nu vrea sa aplice legea si sa le dea voie in continuare. in Bucuresti multe celebritati care se fac de ras la cancan au masini cu motoare V8 si SUV-uri cu nr de BG politia nu le face nimic.
Pai nici cu masinile inmatriculate pe BG nu e treaba buna, adica poluezi aici dar platesti in alta tara, asta denota ce tara de rahat suntem.
Principiul de baza in UE este "poluatorul plateste"!
Deci tara de rahat.
Mi friend tu conduci bine pentru ca esti sofer profesionist dar ce stiu sa conduca toti marlanii si tiganii cu 4 clase care au luat permis cum au luat si si-au luat masina cu volan pe dreapta pentru ca e la jumatate din una cu volan pe stanga! Deci meltenii astia nu au bani nici de una second hand de 3000 de euro dar dau 1500 de euro pe ea ca e cu volan pe partea naspa, pe astia am ciuda nu pe tine sau pe transportatorii din UK.
Pai are, fiecare masina cu volan pe partea dreapta sa stea in statul ei, ca eu cu masina inscrisa pe Romania nu pot sa circul la infinit in alte tari sunt nevoit sa le inmatriculez acolo si sa platesc taxe si impozite in acea tara.
Cum zicea si mgtow la noi vin nenorocitii cu volane pe dreapta le trec prin Bulgaria platesc taxe si impozite pe Bulgaria dar polueaza la noi! De unde stiu ca polueaza pentru ca au in general motoare mari si pe diesel pe care nu si le permit marlanii sa le plteasca impozitul aici vb de motoare de la 2.5 diesel in sus 3.0. 4.0 etc
Ajungi la concluzia ca suntem o natie de oameni prosti pentru ca acceptam sa fim condusi de incompetenti.
Aici nu te contrazic, inainte mergeau in Germania sa le caute. Si acum o fac dar omul cand vrea sa traga de putini bani si vrea calitate nu gandeste bine. Macar sa fi fost ca in Hungary cu autostrazi si drumuri bune la noi in tara. Iubim tara asa cum e dar nu guvernul inutil. Problema asta cu masiniile pe invers nu va inceta deloc poate sa bage orice lege vor ca nu le iese asul pe maneca. Doar daca UE s-ar rupe de tot se remediaza dar nu stiu cat mai rezista UE impreuna sau daca se va sfarama in bucati peste 10 ani de ex
O iei cu volan pe dreapta, o inscrii la bulgari si circuli cu ea n ro, smecherie
Din 90 in 90 de zile, o sa trimita actele in uk, sa mai schimbe un numar, o adresa, un posesor, si uite asa vor circula masinile in continuare.
Cele cu volan pe dreapta? cred ca da.
dar vor veni taranii cu masini din alte state care au volan pe dreapta cum e malta daca nu ma insel? si cu alea vor avea acces, unde mai punem india, pakistan, japonia, china
Cine sa importe din India si Japonia?
Singurul avantaj al masinilor cu volan pe dreapta era ca erau ieftine. Si erau ieftine pentru ca in UK piata de sh era foarte mare si nu se plateau taxe vamale.
Pai sa importi o masina cu volan pe dreapta din Japonia te costa cat 1 masina nou luata din UE.
Ambraus_Vasile-Cristian_1993 întreabă:
anonim_4396 întreabă: