Nu prea cred, poate doar cei care obtineau prin instanta. Acum se poate recupera taxa de prima inmatriculare cu cerere in 5 rate / 5 ani. Daca e taxa de mediu nu. Vezi ce scrie pe chitanta.
Am vazut la stiri recent ca Consiliul European nu este de acord cu asta si se va schimba.
Pai in viitor o sa ne pisam numai cu autorizatie de la UE si Nato. Deocamdata vorbim de ce este actual. Cap tractor ii spunem noi, el de fapt e un camion fara remorca / semiremorca deci e de C. Tahograf nu ai cum folosi, nu este la produs masina ci intre 2 proprietari pana ce se perfecteaza actele. S-a mai discutat destul de des situatia, ce va mai fi vom vedea, e altceva.
Scuze, le-am incurcat. Pai ce va fi vom vedea. Nici pana acum taxa nu a fost considerata legala. Dar cand e vorba de luat banul de la pwlime statul roman nu prea se uita ce spune CE. Crezi ca e singurul lucru in care suntem fwtuti aiurea fata de restul ioropei?
Taxa respectiva oricum mi se pare o aberatie. Dar mi-as dori banii furati inapoi.
Nu e sg taxa prin care esti furat si nici sg care protestezi. Unii se intreba de ce se mai iau niste bani daca se dau inapoi. Uite asa : se folosesc de banii tai pana ii ceri retur sau te prostesc daca nu ii ceri. Eu am platit cca 250 E la un Focus si baiaul 3000 la un BMW de 3 L. Criminalii stiu ca unii renunta la sumele mai mici si alea sunt preponderente. Traiasca fascismul in Romania!
Am inteles ca trebuie sa depui o cerere la anaf si in 45 de zile iti da bani pe taxa integral. Dar nu stiu daca e adevarat.
Feyenooord666666 întreabă:
HeHeFrog întreabă:
anonim_4396 întreabă: