E greu rau cu manuala... Nu prea aveti nicio varianta pe auto sa lucrati, distributie, logistica. automata implica costuri mai mari pentru patron de aia se opteaza pentru manuala. Eu zic sa va cautati la un Mc, kfc sau hypermarket deocamdata. Faza cu,, imi iau e masina si o colantez pentru firma cutare cu cv automata " e o prostie, oricand te poate da ala afara si s-a aia pe masina voastra, sunt costuri inutile
Categoria B la noi in Romania va da dreptul sa circulati (ambii) cu orice vehicul din categoria respectiva avand cutie manuala sau automata, având permisul, obținut prin examen pentru cat B si puteti conduce si autoturisme cu cutie manuala si cele cu cutie automata.
https://politiarutiera.ro/forum/showthread.php? 1875-Permis-Conducere-Cutie-Automata
Eronat in totalitate răspunsul tău.
Dacă la proba practică pe un autovehicul prevăzut cu transmisie automată şi ai menţionat codul de restricţie 10.02 - Schimbător de viteze automat.
Ma, din forumul tău preferat
https://www.politisti.ro/......-automata/
Știu ca ți e nu îți place să recunoști nici în ruptul capului ca scrii prostii asa ca uite și codul din lege
Astfel, in Ordinul nr. 574/2005 din 01 Aprilie 2005, este mentionat:
"Art. 16, paragraful (6) In cazul in care candidatul trece proba practica cu un vehicul echipat cu schimbator de viteze automat, acest lucru va fi inscris la rubrica „Restrictii" din permisul de conducere eliberat pe baza unui astfel de examen. Orice permis care contine aceasta mentiune va putea fi utilizat numai pentru conducerea unui vehicul echipat cu schimbator de viteze automat."
Nu stiam ca exita un permis de categoria B, in RO. care sa te limiteze doar la automata!
Lovită de nulitate intervenția ta!
1 - ceartă-te cu poliția română nu cu mine (fă dezbateri pe site-ul lor)
2 - ia vezi ce scrie aici cu roșu și zi-ne că ai intrat pe arătură
https://lege5.ro/......-conducere
Tu chiar vrei sa faci pe prostul rau de tot aici nu e asa?
Ordinul nr. 574/2005 În vigoare de la 19 mai 2005 până la 30 noiembrie 2006, fiind abrogat și înlocuit prin Ordin 1497/2006.
Ordinul nr. 1497/2006 În vigoare de la 01 decembrie 2006 până la 15 decembrie 2010, fiind abrogat și înlocuit prin Ordin 268/2010.
Ordinul nr. 268/2010 În vigoare de la 16 decembrie 2010
Art. 23.
(6) În cazul în care un candidat promovează proba de verificare a aptitudinilor și comportamentului pe un vehicul cu transmisie automată, acest lucru se înregistrează pe orice permis eliberat pe baza unei astfel de examinări. Permisele cu această mențiune se utilizează doar pentru conducerea vehiculelor cu transmisie automată. Vehicul cu transmisie automată înseamnă un vehicul în care raportul de angrenare între motor și roți poate fi variat doar prin folosirea pedalei de accelerație sau a celei de frână. În cazul vehiculelor din categoria A și subcategoria A1, vehicul cu transmisie automată înseamnă un vehicul care nu are pedală de ambreiaj sau manetă.
Legile au ramas, doar au fost modificare textele, adaugate si revizuite.
de fiecare data cand incerci sa faci pe desteptul aici asigura te ca nu esti prost.
+1, asa am vrut si eu prima data sa fac doar pe automata, mi se parea imposibil sa invat cu ambreiaju, in fine, cand am auzit ca o sa pot conduce doar automate... mi s-au facut oualele mai mari si am invatat pe ambreiaj ca nu mi-ar fi placut sa conduc doar automat.Ci orice masina mica Si nu stiu daca e posibil sa fie cum zice duduia sa se programeze, sa dea traseu iar, cred ca trebuie sa faca scoala cu totu, am spus CRED. Ce stii despre asta? trebuie iar traseul sau scoala din nou?
Nici eu nu cred ca e asa ușor sa dai examenul, dar nici nu cunosc exact procedura în cazul asta. Posibil sa nu fie nevoie de școală iar restricția făcând referire la mașină pe care dai examen
V-a trebuit permis cu handicap, iar acum vreti sa profesati cu el?
Eu zic sa va faceti ospatari, se castiga mai bine decat la curierat, si nu va pune nimeni sa schimbati vitezele.
Vezi dacă angajează vreo pizzerie persoană să le livreze.
Dar de ce să ai permis doar pentru automată? )))
E foarte greu cu automata, abia gasesti ceva cu manuala dar pai cu automata, nu prea sunt utilitare/masini ce pot fi conduse cu B, automate la firme pe care sa lucreze oameni, sunt de obicei manuale mai vechi, foarte foarte greu, dar de ce ai făcut doar pe automata? Mi se pare o mare prostie, eu am doar mașina automata de ceva timp, tata avea automata și tot pe manuala am făcut doar pentru faptul ca m-am gândit ca voi conduce măcar o data in viata manuala după ce am carnet, deși am automate... Nu are rost sa Riști, sa conduci manuala dacă ai doar de automata...
" suntserios a răspuns
Tu chiar vrei sa faci pe prostul rau de tot aici nu e asa?"
ești bădăran. Nu mai discut cu tine
Bianca38 întreabă:
Făă_Silviu_1998 întreabă: