| Nelucojoc a întrebat:

Stie cineva si poate recomanda cu precizie o zona din Timisoara sau din imprejurimi unde se poate pune la volan o persoana care desi are permis, nu a condus si nu stie sa conduca? O parcare publica goala, sau un drum de tara mai civilizat dar neumblat?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă are permis, poate oriunde. Alegeri un moment al zile gen duminică dimineață sau seara târziu când nu e trafic și siguri găsiți niste străzi libere.

| Jonathan1900 a răspuns:

Daca nu stie sa conduca ar trebui sa nu aiba permis. Cum a luat permisul daca nu stie sa conduca? De asta sunt asa multe accidente mortale in tara. Rusine

| Nelucojoc explică (pentru Jonathan1900):

Rusinea iti apartine, prietene, nu esti aici sa judeci lucruri pe care nu le intelegi. Daca nu poti ajuta, de ce sa nu incurci sau sa nu jignesti, romane?

| Jonathan1900 a răspuns (pentru Nelucojoc):

Tu te-ai simtit ofensat, asta spune multe despre tine. Eu am evidentiat realitatea. Cine nu stie sa conduca nici dupa ce a facut orele la scoala de soferi, nu ar trebui sa aiba dreptul sa detina un permis de conducere. Nici macar daca ofer o şpagă grasă, cum a facut persoana despre care se vorbeste in postarea ta. Sper sa nu ne intalnim la volan niciodata. Noi cetăţenii civilizaţi şi responsabili vrem să trăim happy

| Nelucojoc explică (pentru Jonathan1900):

...am sa am ultimul cuvant; presupui, nu cunosti, esti in eroare. By by...