Pentru vopsirea catorva elemente, poti duce masina la orice vopsitor, atat timp cat vopseaua se face intr-un laborator bun, nu se vor vedea diferente de culoare. Mai conteaza si partea de luciu, unii particulari n-au apucat sa invete sa intinda lacul, in doar 20 de ani de cand se foloseste si pe la noi. Mergi sa vezi intai cum ies masinile vopsite de ei, apoi vorbesti, iti spun cata vopsea sa cumperi, cat lac, stabiliti un pret, mergi cu masina la laborator de vopsea auto ca sa vada culoarea exacta, iti prepara vopseaua, cumperi lacul tot de acolo, apoi duci masina la vopsitor si o iei cand e gata.
Prietene, ti-e rau?
Ti-am dat un sfat, si lucrez in domeniu, nu sunt un soferas cu aere, care si-a zgariat masina.
Moldovean arogant...
Moldovean? ok prietene..ne vedem cat de curand iti garantez.
Da, moldovean.
Sau, te pomenesti ca esti rrom, sau maghiar?
Acolo la tine e moldova... pentru voi stiu ca e o lume, dar din exterior, e o... Nu stiu cum sa-i zic, dar pentru astia din afara rahatului, "Moldova" e deja un adjectiv jignitor.
De fapt si pentru tine, daca incepi sa ameninti pe internet, ca o copila speriata, cand esti persecutat.
Du-te sa-ti vopsesti masina ta cu numere de Dorohoi, nu te mai scarpina pe aici, ca esti prea prost ca sa stii ce vrei.
dudeman98 întreabă:
Andrei_Daniel_1997_X4d8 întreabă: