"Contractul" de furnizari servicii se incheie intre tine si acea companie, care are calitatea de vanzator. Nu sunt obligati sa-ti arate documentele de achizitie a produselor de la producator/furnizor.
Ai dreptul doar la factura care ti se elibereaza de vanzator pentru piesa si montaj, dupa caz.
Ei ofera un produs/serviciu si un pret. Tu il accepti sau cauti un alt vanzator (daca exista).
Daca ei l-au achizitionat la un pret, iar tie ti-l vand dublu, e strict afacerea lor.
Numai daca il gasesti in alta parte la alt pret, iti poti da seama ca ai platit cat face sau mai mult.
La ce te ajuta? ei comanda si adauga ce adaos vor ei... trebuia sa vii cu piesa de acasa daca vroiai pretul tau
Stai asa, deci 1000 noua si 500 RON sh, iar tu ai impresia ca aia te fac?
La reprezentanta se monteaza piese noi, originale, garantate de producator.
Daca vrei sa montezi piese second hand, atunci trebuie sa cauti un service care e dispus sa riste montarea ei.
Evident, preturile sunt pe masura.
Ba sa mi bag...
Eu am venit cu o simpla intrebare si voi veniti inapoi nici cu raspunsuri ci critici, de ce nu ai luat aia, de ce, de ce bla bla.
ce *** de site e asta?
IMI RASPUNDE SI MIE CINEVA LA INTREBAREA: AM DREPTUL SA CER FACTURA LA PIESA ACEA NOUA? SA VAD CAT A COSTAT?
Ti sa raspuns clar la intrebare, factura ti o dau ei ca ei iti vand piesa. E mai putin relevand cu ce pret o cumpara.
E ca si cum te duci la supermarket si ceri factura prin care ei au cumparat painea si laptele de la producator. Pricepi?
Te ai suparat ca ai luat teapa si acum stergi intrebarea?
Ai dreptul sa o ceri, ei insa nu au obligația sa ți-o arate.
Prețul plătit de tine este pretul pe care tu l-ai negociat cu ei, prețul lor de achiziție este strict problema lor.
Pe de alta parte, daca piesa SH e 500, e normal capiesa noua sa fie 1000 in reprezentanta. Posibil ca in alta parte sa fie 750, dar e firesc ca prețul de reprezentanta, unde ai siguranta ca e originala, sa fie mai mare.
anonim_4396 întreabă: