Pai oricum risti sa nu primesti despagubire, si cel mai sigur ca nu ai sa o primesti, de ce sa o mai lungesti de masina ai nevoie, asa ca nu poti astepta 2 ani sa se rezolve ceva, asa e sistemul, nu ai ce face, esti tu contra 100, sfatul meu e sa treci la treaba si sa.ti repari pe prorpia ta cheltuiala masina pentru ca totul o sa fie o amanare continua fara nici un rezultat.
Pe legile pu. mai bine pleci si chiar daca mori de foame printre straini o faci cu demnitatea pe umeri, multi tineri pleaca si putini o sa ramana in viitor. Acum tara e in picioare cat de cat din cauza celor care au o varsta mai inaintata dupa aia se alege pustietatea de ea.
Nu pot sa cred, daca e beat nu inseamna ca este bolnav. E vina lui ca ti-a lovit masina, si tot a lui e vina ca s-a imbatat. Ce legi...
Desi costa mult, CASCO te scoate din astfel de belele. La cum merg treburile in tara asta, ma mir ca nu te-a scos pe tine vinovat ca ti-ai parcat masina acolo)
Ba deci sa-mi bag **** in ei de hoti. In Romania toti boii conduc!
Eu cand imi mergeam frumos pe strada cu masina si era o parcare in dreapta se gaseste unu sa iasa ca boul. Am avut noroc ca am oprit dar mi-a avariat usor spoilerul, deci era un bou batran care degeaba l-am claxonat vreo 2 minute bune plus ca handicapatul ala nu avea oglinda retrovizoare, sa-i ia **** de prosti
Vrei parerea mea despre asigurari in general? O mare porcarie! Si eu am muscat-o si cu asigurarea de sanatate si cu cea de la masina.Ti se promite marea cu sarea si cand patesti ceva "Pai stiti, stati ca nu e chiar asa.Trebuie urmate niste proceduri, va dam acum jumatate din bani - dar sa vedem mai exact ce fel de pagube sunt ca mai scadem si din jumatatea aia ba una ba alta."
Si ca sa-ti raspund la intrebare : legea junglei.Nu stiu cati au observat dar legile difera de la individ la individ si pot fi interpretate si rastalmacite in fel si chip.
Cam dupa nicio lege. Eu sincer numai cred in nimeni si nimic pentru ca nu are niciun rost atata timp cat nu este niciun fel de dreptate.
Asta e Romania.
Sunt curioasa: O sa iti repari masina sau astepti 1 an si ceva pana se termina procesul?