Pai oricum risti sa nu primesti despagubire, si cel mai sigur ca nu ai sa o primesti, de ce sa o mai lungesti de masina ai nevoie, asa ca nu poti astepta 2 ani sa se rezolve ceva, asa e sistemul, nu ai ce face, esti tu contra 100, sfatul meu e sa treci la treaba si sa.ti repari pe prorpia ta cheltuiala masina pentru ca totul o sa fie o amanare continua fara nici un rezultat.
Pe legile pu. mai bine pleci si chiar daca mori de foame printre straini o faci cu demnitatea pe umeri, multi tineri pleaca si putini o sa ramana in viitor. Acum tara e in picioare cat de cat din cauza celor care au o varsta mai inaintata dupa aia se alege pustietatea de ea.
Vrei parerea mea despre asigurari in general? O mare porcarie! Si eu am muscat-o si cu asigurarea de sanatate si cu cea de la masina.Ti se promite marea cu sarea si cand patesti ceva "Pai stiti, stati ca nu e chiar asa.Trebuie urmate niste proceduri, va dam acum jumatate din bani - dar sa vedem mai exact ce fel de pagube sunt ca mai scadem si din jumatatea aia ba una ba alta."
Si ca sa-ti raspund la intrebare : legea junglei.Nu stiu cati au observat dar legile difera de la individ la individ si pot fi interpretate si rastalmacite in fel si chip.
Nu pot sa cred, daca e beat nu inseamna ca este bolnav. E vina lui ca ti-a lovit masina, si tot a lui e vina ca s-a imbatat. Ce legi...
Cam dupa nicio lege. Eu sincer numai cred in nimeni si nimic pentru ca nu are niciun rost atata timp cat nu este niciun fel de dreptate.
Asta e Romania.
Sunt curioasa: O sa iti repari masina sau astepti 1 an si ceva pana se termina procesul?
Ba deci sa-mi bag **** in ei de hoti. In Romania toti boii conduc!
Eu cand imi mergeam frumos pe strada cu masina si era o parcare in dreapta se gaseste unu sa iasa ca boul. Am avut noroc ca am oprit dar mi-a avariat usor spoilerul, deci era un bou batran care degeaba l-am claxonat vreo 2 minute bune plus ca handicapatul ala nu avea oglinda retrovizoare, sa-i ia **** de prosti
Desi costa mult, CASCO te scoate din astfel de belele. La cum merg treburile in tara asta, ma mir ca nu te-a scos pe tine vinovat ca ti-ai parcat masina acolo)