| SilentRain a întrebat:

Sunt de ceva vreme în altă țară, problema mea este că nu știu să folosesc mijlocul de transport publiclaughing da știu suna patetic dar când ai de schimbat 7068 de autobuze că sa ajungi într-un punct, este destul de dificil.
Cum eu nu am permis de conducere mă gândeam daca exista vreun vehicul pe care îl pot conduce pe drumurile publice fara probleme.
Exclus bicicleta, că-mi dau plămânii afara la cat am de parcurs.

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SilentRain explică (pentru DracuIa):

Îmi iau role turbo, uite la el cum rade de dimineață laughing)

| Lioana a răspuns:

E cazul sa-ti iei permis de conducere si sa mergi cu mașina.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Google Maps? Te ajuta foarte bine, inclusiv la transportul public. Daca nici pe ala nu stii sa il folosesti... P.S. Lumineaza-ne apropos de dat plaminii afara, cit ai de parcurs? 8 km?

| mihai69 a răspuns:

În nicio țară pe unde am fost nu mi-a fost imposibil să mă descurc cu transportul în comun.

| Ka0ru a răspuns:

Vezi daca exista la ei echivalentul pentru Moovit, acolo selectezi unde vrei sa ajungi si iti da toate mijloacele de transport cu orele cele mai apropiate la care vin, inclusiv daca ai de mers pe jos pana la statie sau ceva.

| Brizbriz a răspuns:

Trotineta electrica
https://www.emag.ro/trotinete-electrice/c?ref=bc
problema e ca merg numai cand nu ploua, ninge sau e gheata pe jos, altfel e nebunie
transport in comun... google maps
https://goo.gl/maps/6LS3gnXWK4keMeGFA
pur si simplu in stanga sus selectezi iconul cu tramvaiul/autobuz

| SilentRain explică (pentru GabiDumitrescu):

Am 2 ore de mers ( 2 dus, 2 întors. după programul de muncă fix sa merg pe bicicleta am )

| SilentRain explică (pentru Lioana):

Daca nu mi-ai fi zis tu, nici că aflam laughing

| Lioana a răspuns (pentru SilentRain):

Eu stiu ca tu stiai asta dar nu stiu de ce cauti alte variante cand asta e cea mai potrivita.

| relian a răspuns:

Foarte simplu, pentru ca esti intr-o tara straina banui ca stai cu chirie, deci te muti mai aproiape de locul de munca. Daca aveai casa si era tocmai la cuc bau ziceai, nu ai incotro.
Deci cei care nu au masina inchiriaza un aptm, casa mai pe aproape, nu mai te trezesti cu 3-4 ore inainte sa pleci la munca laughing

| SilentRain explică (pentru relian):

Uite că nu am banii să mă plimb dintr-o chirie in alta, după locul de munca
:p

| relian a răspuns (pentru SilentRain):

E bun, inseamna ca schimbi munca destul de des.E bun si asa rau.Ia scuter sau cum sze numesc alea, merg pe drumurile publice si nu ai nevoie de permis, cel putin asa cred, intreaba si tu acolo in tara unde esti daca pentru scuter trebuie permis.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Bicicleta în Belgia au și drumuri pentru biciclete în zona brakel.