Prima conditie sa treci examenul, este sa te prezinti. Poate il treci, nu se stie.
Bafta!
Nu mă pricep să fac viraje, sunt ajutat tot timpul pentru că nu reusesc să le fac.
Am probleme la apăsarea pe ambreiaj că nu o fac destul de ușor.
Am probleme la situațiile în care trebuie să acționez rapid sau în care ar trebui să fac manevre de prevenire.
Sunt foarte multe elemente pe care nu le stăpânesc și de asta îmi este cel mai frică pentrucă nu prea știu să conduc.
Să mai iei ore de condus.
În stadiul în care te afli acum, chiar dacă printr-o minune ai lua carnetul tot nu ai avea ce să cauți la volan pentru că ai fi un pericol public.
Sunt constient întrebarea e cum că să zice că pic că e clar că pic și după cum reusesc să nu mai fiu în această situație, ce ar trebui să fac după ce-l pic.
Plătesc niste ore suplimentare dar ce ar trebui să schimb să pot învăța mai bine sau ce fac cei ce știu să conducă când învață să conducă ca să reusească să învețe.
Sala am luat-o cu 24 că am gresit la 2 deci nu e că nu pot să învăț dar nu știu de ce nu îmi iese partea asta cu condusul.
Pentru a conduce trebuie sa dezvolti reflexe conditionate, nu e doar chestie de a invata niste reguli pe de rost.
Și există vreun mod să dezvolt aceste reflexe conditionate și în afara sofatului sau ce as putea să fac să pot să îmi dezvolt aceste reflexe mai bine.
Adică nu cred că e ceva cu care te nasti dar nu înțeleg ce aș putea face să conduc mai bine.
Și după ce?
Mai fac ore și dacă ajung în acelasi punct ce fac?
Tot nu mă prezint?
Și oricum având în vedere că ar trebui să fiu cu instructorul dacă nu mă prezint ar trebui să schimb instructorul și posibil sala
Mergi si reprogrameaza-te de pe acum si mai ia ore de condus, ca sa inveti sa poti stapanii masina.
Dap. Pentru ca a gandi rational ce trebuie sa faci de urgenta costa prea mult timp, deci nu poti reflecta indelungat la cum trebuie sa reactionezi.