anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știe cineva cam după cât timp te programează la oraș după ce dai sala?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am dat in aceeasi zi si sala si poligonul si traseul (orasul). Le-am luat de prima data, si pe urma cand sa-mi dea carnetul de sofer mi-au spus ca am buletin de alt oras. Apoi am dat si in orasul unde aveam buletinul si tot asa in aceeasi zi pe toate. Mi-au spus ca n-am poza cu cravata cand sa-mi dea carnetul. M-am dus la pozar, mi-a dat o cravata si mi-am facut poza cu cravata. Asa mi-au dat carnetul. Asta se intampla in 1987. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daa, mersi laughing)) păi așa mi-au zis și părinții mei, dar eu dau acum în 2019 laughing))

| G777 a răspuns:

Aproximativ 1 luna, oricum tu alegi data pe care o sa dai traseul

| Liviu a răspuns:

Depinde 1 luna 1 luna jumate.Depinde de oras

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie să dai sfaturi din întâmplări actuale sau recente, pentru ca vremurile nu mai sunt ca acum 50 de ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Liviu):

Constanța este. Pai și sunt șanse să nu existe locuri decât de-abia după 2 luni având în vedere că pe 24 luna asta dau sala?

| Liviu a răspuns (pentru anonim_4396):

Oho, nu vreau sa te sperii, dar au fost judete in care au fost programati 3 4 luni distanta.Nu vreau sa te sperii, cauta pe google, nu stiu in ce judete si cum, dar arata si la tv.Search google tongue spor ce sa zic happy

| GouDidodino a răspuns:

Depinde pentru ce oras, în București mergea cam la 2- 3 luni de la sala

| gogu220 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu vorbeşti de vremurile când nu găseai doua maşini pe stradă ca să faci parcarea laterală. aici se vorbeşte depre vremea când nu găseşti un loc între două maşini ca să faci parcarea laterală.