Iti zic eu ca iti va place un bmw si din 85 dintre cele de mai sus eu as alege pisicuta fara sa stau pe ganduri.nu se compara cu nimic...bmw-ul ramane bmw orice ar fi.cine are stie ce spun...
1 Honda crx - piese ieftine, motor bun, are 200 cp la masina aia mica deci consuma putin pentru ca are caroseria mica.
BMW- tractiune spate, piese accetabile dar gandeste-te ce vei face iarna cu aceasta masina.
Opel Tigra-daca e acel model cu distributie pe lant se merita ca e ieftin tot la ea, cu 10 mil cel mult schimbi bucsaraiele, consum mediu.
Huyndai Coupe- nu te gandi la aceasta masina ca daca ti-a cazut ceva la ea, ca si la cele din gama Renault poti sa scoti multi bani din buzunar pentru reparatii.
Mazda 323 - nu stiu nimic de aceasta masina.
Ford ca- nu merita investita
Renault- tocmai am scris mai sus ca la piese te rupe
Astept funda!
Din toate care le-ai enumerat asi ramane cu renault clio da intr-adevar piesele sunt mai scumpe ca si la restul dar cred ca nu e tot una sa cuperi o piesa o data la an sau sa cumperi o piesa ieftina in fiecare luna eu merg pe principiul DAI un BAN dar satai in FATA recomand renaul pentru. am avut si nu mi-a dat nici un fel de problema niciodata
Honda CRX-mai economic din punct de vedere financiar, poti opta si pentru un BMW-binenteles este masina buna dar un pic mai scumpe piesele. Alegerea e a ta.Bafta
Fifth gear iti recomanda Renault Clio, cel mai bun hatchback dintre ford, wv si renault. Si nu cred ca ti-ar place o masina din `94 oricat de bmw ar fi ea.
HONDA, deoarece is cele mai fiabile, au multi "HP", si daca ai prins o honda cu motor vtec, b16 sau c18 te ai scos