| LikeForMe123 a întrebat:

Știți vreun site gratis unde pot verifica istoricul mașinii cu seria de sașiu? În afara de cel de la RAR? Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In afara de RAR nu exista nicaieri datele acelei masini, ca omul nu-si inscrie masina oriunde, iar la RAR nu se poate intra de pe alte site-uri.
Platesti la RAR si obtii informatia corecta!

10 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Mai bine te duci cu masina in reprezentanta si dai 100 de lei, dar macar stii ca informatiile primite sunt sigure. happy.

| LikeForMe123 explică:

Ma gândeam ca poate exista vreun site ceva gratis. Asa dacă plătesc, folosesc carvertical

suntserios
| suntserios a răspuns:

Gratis nicăieri. Cu bani mai sunt soluții dar nici alea 100%

| SoulReaver a răspuns:

Nici unul nu e 100%. Nu te baza doar pe el daca vrei sa cumperi o masina. Daca o tranteste de un stalp si o repara acasa nu apare pe site.

| mgtow a răspuns:

Carvertical 64 lei nu e mult totul e pe bani cand verifici

| Sofer a răspuns:

Doar carvertical dar costa. Altceva gratis nu exista.

| AlexGheo83 a răspuns:

Acesta ar fi singurul gratis : https://www.istoricreprezentanta.com/

| draculavlad a răspuns (pentru AlexGheo83):

De ce duci lumea in eroare? Site-ul prezentat de tine nu ofera istoricul masinii gratis, sub pretextul ca se face gratis, nu se face gratis iti cere 50-60 lei la final, iar raportul oferit este incomplet, practic mi-am luat teapa odata sub pretextul ca este gratis si a doua oara ca ofera istoricul complt care nu era complet. Asa ca am comandat pe alt site mai scump dar istoricul era complet. Nu mai recomanda minciuni ca eu mi-am luat teapa

| VeronicaN18 a răspuns:

Eu am folosit un site care m-a ajutat foarte mult. Era sa cumpar un auto cu probleme de kilometraj de la un samsar. Nimic nu este gratis deci daca vrei ceva profi si sa iti arate clar probleme anterioare iti recomand sa faci pe site-ul https://verificareseriesasiu.ro

| AndreiCiobanu82 a răspuns (pentru VeronicaN18):

Sa stii ca si eu am folosit siteul si am fost placut surprins cat de repede primesti rapoartele, si cum ai mentionat si tu in ziua de azi nimic nu ii pe gratis. Eu personal sunt fericit ca am cumparat o masina destul de buna. Acum cred ca orice masina ce cumperi folosita poate avea probleme nu neaparat ca sunt ascunse de vanzator, doar ca pot aparea pe parcurs. Iti dai seama ca nimic nu e construit sa tina la nesfarsit, iar piesele se uzeaza degeaba ti in garaj masina.