Si crezi ca stim noi? Nu stim, cauta pe net un numar de telefon si suna i ca doar nu vrei sa te sune ei.
Sa fii acolo in parcare in jur de ora 8, 8 si jumatate MAXIM, aici incepe programul examinatorilor si esti luat in ordine aleatorie, tu poti sa fii programat la ora 9 dar poti da examenul la ora 14, sau poate chiar 8 daca esti primul pe lista.
Suna instructorul. de obicei se merge de dimineata(8 +- ) in ziua examenului, fac politistii o scurta prezentare si dupa iti spun ce numar esti la rand. Daca ai 5 oameni in fata de exemplu dureaza cam 30 de minute de om deci o sa stai 2 ore jumate pana iti vine randul. Nu toata lumea se prezinta la examen deci e posibil sa fie si mai putin.
Suni maine dimineata nu acum la ora 4 cand toti au terminat programul de munca, si maine e vineri suna l pana in ora 14 ca e zi scurta
Si stau toata ziua intr-o parcare? pana imi vine randul inteleg daca ai spre exemplu la ora 2 vii cu o ora mai devreme dar sa stai toata ziua intr o parcare in picioare nu e convenabil
Omu meu, acolo se strange aproape toata lumea indiferent de ora la care sunt programati, pentru ca la 8-9 fac examinatorii strigarea listei altminteri esti picat daca nu esti acolo, faci cum vrei oricum eu ti-am zis, sa nu te trezesti ca esti picat cand ajungi acolo
Ana127483 întreabă: