Întotdeauna vina este a celui care lovește din spate, deci a ta. Nu ai păstrat distanța regulamentară.
Pai si cel care a coborat neregulamentar de pe bordura? Practic i-a taiat fata celui in care am intrat eu si a fugit
Nu conteaza.Trebuie sa mentii o distanta suficienta incat sa poti frana in siguranta indiferent care este motivul pentru care a franat cel din fata ta.
Nu are importanta ce s-a intamplat si din ce cauza a pus frana masina din fata ta.
Pe ei ii intereseaza motivul pentru care ai intrat in masina din fata, adica nu ai pastrat distanta regulamentara.
Ai grija data viitoare si fii mai atent in jurul tau, ca sa eviti astfel de evenimente.
Nu de alta, dar e timp pierdut cel in care stai sa-ti repari masina, ca sa nu mai zic de bani, cu care ai putea sa faci altceva...
Bafta!
Daca tu pastrai distanta nu se întâmpla nimic. Cred ca asta cu cine loveste din spate e vinovat se invata printre primele chestii la scoala de soferi si mai toți șoferii o cunosc, ceea ce pune intrebarea cum ai luat tu permisul
Daca nu pastrezi distanta minima obligatorie intre 2 vehicule, clar ca tu esti de vina
CuB2 întreabă:
IonSpintecatoru întreabă: