Atunci mai bine cumperi una de 5000 de euro, ca tot asa functioneaza, macar nu dai un pogon de bani pe ea, oricum este second hand si oricum nimeni nu-ti poate garanta ca nu are probleme, mai ales ca nu mai are garantie.
La 20 000€ are garantie 2 ani dar ma refer ca fiind cumparata direct de la fabricant ar trebui sa fie buna, nu e un vanzator de masini particular (aia umbla cu manarii)
Pai daca o iei de la fabricant, nouă, ce dubii să ai? Fă si tu un test cu ea, verifica bine înainte.
O masina nu ramane pe viata, poate daca ai vreo 50-60 de ani acum, si o sofezi doar in weekend si o tii doar in garaj.
In rest, daca vrei sa o folosesti mai des, este ptractic imposibil zilele astea sa poti tien o masina pe viata, peste vreo 20 de ani, poate ca cotineata la pasari
Sincer, nu stiu ce BMW poate fii ala la 20.000 euro nou nout, mie mi se pare a naibii de ciudata afacerea asta.
Deci, o cumperi direct de la fabrica? sau direct de la dealerul fabricii?
Dealerul fabricii nu-i decat un alt vanzator care are licenta de vanzare a BMW-ului, nu-i propriu-zis fabrica, de aceea iti spun, nu te pacalii!
Totusi, daca iti da 2 ani garantie pentru motor, inseamna ceva mai mult decat dau alti dealeri, desii, un dealer de masini obisnuit pe afara, da 5 ani garantie, chiar daca nu-i de fabrica respectiva!
Va fi de folosinta pentru sfarsituri de saptamana pentru ca de luni pana vineri lucrez pe tir, imi convine sa fie pe benzina De la distribuitorul autorizat bmw vreau sa o iau nu am cum de la fabrica
Nu da atatia bani pe o porcarie de masina! Pe la 200.000 de km o sa ai atatea probleme tehnice incat ii vei da foc. Piesele sunt foarte scumpe, problemele electronice se pot rezolva doar la reprezentanta fiindca trebuie facute resetari de sisteme cu testerul. Pretul manoperei la reprezentanta nu e cazul sa ti-l mai spun!
Spui ca iti trebuie masina doar in weekend deci iti poti lua linistit ceva la 3000 de euro, un Vw diesel daca tot iti plac masinile germane.
Depinde ce BMW si ce inseamna putini km. Daca e seria 1 si are peste 50k e scump in rest, nu ai ce probleme sa ai cu ea.
Clar e masina de incredere si sunt sigur ca poti sa gasesti una la fel pe la 17, 5 K dar mai bine nu pierzi timpul cautand si platesti luxul dealer-ului. (merita pe termen lung)
Davidhorvat2015 întreabă:
Gabriel8126 întreabă: