anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgent, am cumpărat recent un Asta G din 2003 la 250€, foarte ieftin, însă vopseaua de pe capota e toată decojita iar la bara fata, partea drepta e ieșită, se poate prinde, motorul și in rest mașina nu are probleme, vopseaua e decenta in rest de pe mașina, fără rugina, interior Ok fără pete, motor ce nu scoate fum, vreau sa o vând, însă prima data am de gând sa retușez vopseaua de pe capota, o varianta pentru așa ceva fără sa o revopsească? La ce pret as putea sa o dau? Ajunge la 1200€?

7 răspunsuri:
| Țoglă a răspuns:

Îi faci capota și o dai la 1000€ neg.
Să te bagi sub ea să vezi ce e acolo.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu poti sa rezolvi fara revopsire. S-a cojit lacul, nu ai ce polisha. Cauta un vopsitor particular, iar cu 400-500 lei rezolvi capota. Bara poate merge prinsa, dar s-ar putea sa fie lovit botul, iar atunci nu se mai aliniaza.
O Astra G impecabila face 1500€, o coaja vreo 650€.
Depinde pe unde se situeaza a ta.

| 1Dezaxat a răspuns:

Nimeni nu vinde o masina buna la 250E, tu te auzi? Iti dai seama ca ai luat un cazan.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru 1Dezaxat):

Mașina unuei rude, e cazan dar nu am luat-o sa o țin eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Țoglă):

E Ok pe dedesubt... ca orice mașina de genu, nu e rupta, găurită, cu scurgeri, dacă o dau la 1000 sunt fericit, i-am pus colant pe capota și am rezolvat bara, mâine e pe olx

| Vladut_Avram_1938 a răspuns:

Poți să îi faci un polish sau să schimbi capătă
Cel mai probabil s-a decojit de la soluția acidă din spălătorie sau expunerea la soare

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Vladut_Avram_1938):

Am vândut mașina cu 1200€