In legislatie scrie ca nu poti dar la cata legislatie stiu cei din politia rutiera nu vei avea probleme.
Unde scrie in legislatie ca nu poti?
eu stiu ca tocmai in legislatie scrie ca poti conduce motociclete/scutere pana in 125cmc
Am vazut ca te referi la A1...acest examen poti sa il dai daca ai 16 ani.Cu A1 poti conduce motociclete pana in 125 cmc, asa cum stiai si tu.Trebuie sa iei legatura cu un instructor auto, care te va lumina si iti va raspunde intrebarilor si care te va invata sa le conduci. Legal, ai dreptul sa dai acest examen (A1) de la 16 ani. Succes!
Da poti! Te poti apuca de scoala de soferi subcategoria A1 la 16 ani fara 3 luni, dar la 16 ani fix dai examenul ( si se pot conduce motocicleta-scutere pana in 125 cc si 11kw putere)
Mai poti da si de curs de legislatie tot la 16 fara 3 luni si la 16 dai examenul ( dar dureaza 2 saptamanii si costa 100 ron ), dar poti conduce doar moto pana in 50cc.
Al3xa nu mai vorbi daca nu stii , induci omul in eroare... Cand te scot la o plimbare [al3xa ] ?
Darkvali : Asfalt uscat si sa porti casca!
Ati vorbit de scuetere si motociclete... dar de ATV-uri? la 16 ani pot sa conduc un ATV pana in 125 cmc?
Mania_AlexHunr_1999 întreabă: