anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut, am buget 1500 euro, e putin stiu, da asta e nici mie nu-mi place laughing. Ce masina recomandati sa tintesc? Precizez ca as dori neaparat ceva pe benzina. Fara logan, am unu in familie 1.6 16v si mi se pare lenes iar consumul e de motor 2.0, nu e afacere laughing macar de avea putere treceam cu vederea.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ala a fost unul din cele mai puternice motoare de le-a avut Loganul. Daca ala ti se pare lenes ai sa ai o supriza la ce masini cu ce motoare o sa gasesti in 1500 euro

| helpforyou a răspuns:

Uite ce imi place mie: Ford Focus 2002 1.6
https://www.olx.ro/......gR0Cl.html

Daca nu aceasta masina, dar macar sa fie spatioasa, sa fie bine intretinuta si sa aiba actele ok.

| johnnny123 a răspuns:

"am un logan in familie si mi se pare lenes"

Și cu 1500 de euro vrei să-ți cumperi ceva mai "agresiv"?

Îți recomand să mai strângi 1500 și să-ți cumperi ceva mai ok decât să dai 1500 pe un cazan care se va dezmembra după 500km.

| cristi202 a răspuns:

Cu banii aia îți iei o bicicletă trăznet cu care în oraș te iei la întrecere cu orice mașină. Și cistigi. happy

| alchimistuinfinit a răspuns (pentru johnnny123):

E de noroc asta laughing am un tovaras cu e46 318i non facelift, 800 euro l-a luat acum 2 ani si de atunci in afara de ulei nimic n-a schimbat la el, masina de daily drive si putin drift cateodata