Parerea mea sincera e ca o scapt un 2 in plus la 172.000 km. si in 2010 masina avea 17. 000km. Ma indoiesc profund ca cineva o cumpar un seria 1 sa faca 172. 000km in 2 ani. Is patit si eu cu masina mea. Am mers cu ea la ITP la 222. 000km si cand m-am uitat pe site la R.A.R apare ca avea 232. 000km. Cea ce e imposibil fiindca eu personal am dus masina in ziua aia la ITP. Ca fapt divers, am si eu un seria 1 din 2005 cu 280. 000km din Germania. Deci sa zicem 20. 000km aproximativ pe an. Oare sa fii facut cineva cu al tau 80. 000km pe an?
Masina ai cumpărat o de la un neamț sau de la un român plecat in Germania?
Cand vrei sa o vinzi le spui oamenilor ca pur si simplu nu sti adevarul in privinta aceasta.
Ați dat în această postare un detaliu foarte important: revizii făcute în Germania la reprezentanța mărcii din Frankfurt.
Dacă aveți nedumeriri scrieți-le și cereți detaliile despre kilometrajul real al vehiculului.
Plus, dacă aveți îndoieli asupra veridicitatea celor ce vor declara puteți face reclamație la autoritățile din Germania.
Carvertical are asistență bună pentru clienți. Mi-au răspuns la toate întrebările. Încercați să dați de ei.