Parerea mea sincera e ca o scapt un 2 in plus la 172.000 km. si in 2010 masina avea 17. 000km. Ma indoiesc profund ca cineva o cumpar un seria 1 sa faca 172. 000km in 2 ani. Is patit si eu cu masina mea. Am mers cu ea la ITP la 222. 000km si cand m-am uitat pe site la R.A.R apare ca avea 232. 000km. Cea ce e imposibil fiindca eu personal am dus masina in ziua aia la ITP. Ca fapt divers, am si eu un seria 1 din 2005 cu 280. 000km din Germania. Deci sa zicem 20. 000km aproximativ pe an. Oare sa fii facut cineva cu al tau 80. 000km pe an?
Cand vrei sa o vinzi le spui oamenilor ca pur si simplu nu sti adevarul in privinta aceasta.
Ați dat în această postare un detaliu foarte important: revizii făcute în Germania la reprezentanța mărcii din Frankfurt.
Dacă aveți nedumeriri scrieți-le și cereți detaliile despre kilometrajul real al vehiculului.
Plus, dacă aveți îndoieli asupra veridicitatea celor ce vor declara puteți face reclamație la autoritățile din Germania.
Masina ai cumpărat o de la un neamț sau de la un român plecat in Germania?
Carvertical are asistență bună pentru clienți. Mi-au răspuns la toate întrebările. Încercați să dați de ei.