Da, ai pus-o degeaba daca nu functioneaza corespunzator. Plus ca distrugi motorul (A fost proiectat sa functioneze la 90 cp cu un scop, ca il faceau mai puternic daca puteau. Trebuie schimbata toata ingineria motorului ca sa suporte fara probleme turbina mai mare)
Deloc n-am pus-o degeaba pentru ca ii motor exact ca ala de 110 cp taicamio ii mecanic intereseaza-te sa vezi in cilindrie tot diferentele sunt de la 90 la 110 cp turbina si pompa de injectie turbina e aceeasi difera ca are geometria variabila cu asta rupe asfaltu dar tr sa-i fac comb c vacumu daca ridic actuatorul de la turbina parca e alta masina daca era asa nu ma bagam
Deloc n-am pus-o degeaba pentru ca ii motor exact ca de 110 cp taicamio ii mecanic intereseaza-te sa vezi in cilindrie tot diferentele sunt de la 90 la 110 cp turbina si pompa de injectie turbina e aceeasi difera ca are geometria variabila cu asta rupe asfaltu dar tr sa-i fac comb c vacumu daca ridic actuatorul de la turbina parca e alta masina daca era asa nu ma bagam stiu ce am lucrat
Deloc n am pus o degeaba pentru ca ii motor exact ca de 110 cp taicamio ii mecanic intereseaza te sa vezi in cilindrie tot diferentele sunt de la 90 la 110 cp turbina si pompa de injectie turbina e aceas i difera ca are geometria variabila cu asta rupe asfaltu dar tr sa-i fac comb c vacumu daca ridic actuatorul de la turbina parca e alta masina daca era asa nu ma bagam stiu ce am lucrat
Deloc n am pus o degeaba pentru ca ii motor exact ca de 110 cp taicamio ii mecanic intereseaza te sa vezi in cilindrie tot diferentele sunt de la 90 la 110 cp turbina si pompa de injectie turbina e aceas i difera ca are geometria variabila cu asta rupe asfaltu dar tr sa i fac comb c vacumu daca ridic actuatorul de la turbina parca e alta masina daca era asa nu ma bagam stiu ce am lucrat