| mitzaneb1 a întrebat:

Va salut am si eu o intrebare legata de masina mea este un vw vento 1.8 75cp.Problema este urmatoarea,vreau sa schimb si eu amortizoarele pe fata,am comandat amortizoare OPTIMAL si surpriza a fost urmatoarea cin m-am apucat sa le pun am avut osurpriza am observat ca telescopul amortizorului este mai subtire si imi joaca rulmentu si flansa pe el, am comandat alt amortizor tot aceias firma alt cod si exact aceeias chestie sti cineva ce as pute face?

Răspuns Câştigător
| DataSoft a răspuns:

Din cate stiu eu OPTIMAL este ce mai ieftina varianta de telescop aftermarkt..deci si cea mai proasta.
cat despre nepotrivirea.ori e prost ala de la magazinul de piese auto si nu a stiut ce sa iti comande.ori ai ceva modificari la masina.
Sfat: incerca sa vezi daca se mai vede vreun cod pe telescopul vechi. uitate atent.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stii limba chineza poti sa incerci sa-l intrebi pe producator cum se poate rezolva problema ta.

| mitzaneb1 explică (pentru DataSoft):

Am luat codul dupa amrtizor si dupa codu de la amortizor imi apare acele amortizoare care telescopu este mai ingust decit flansa, acuma am dat comanda de amortizoare MAGMUM sper sa fie bune