DRPCIV teste este o aplicatie pentru telefon, care la fiecare chestionar ai raspuns-uri foarte bune ajutor si chestionare pe categorii seme rutiere, reguli de prim ajutor etc, este foarte buna
Dacă nu poti sa înveți sau stai prost la "joaca cu volanul" stai in pla mea pe trotuar ca nu te-ai nascut cu emblema de la bmw in buzunar. De ne-am face toți șoferi s-ar duce dracu firmele de transport in comun
Ce ai ma?
poti sa-l dai de cate ori vr scoala o platesti odata 10-11 milioane max 15
Se poate întâmpla ca polițistul să te ducă pe un traseu mai „dificil", dar ar trebui să te descurci oricum, că doar nu te-o pune să mergi pe lună. Polițiștii nu-ți pun greșeli din burtă . Prietenii tăi n-au luat orașul, pentru că au depășit numărul de puncte admise cu greșlile lor. Acum e „mai" corect, că sunt și camere de supraveghere, iar dacă te simți nedreptățit, poți apela la instanță și te folosești de probele audio-video.
Băi omule ești retardat? merg de la 11 ani cu mașina, tata face import export. m-am referit la legislație că nu prea țin minte nu cred că am timp intr-o luna de zile sa învăț o carte întreaga pe derost, și numai vorbi urat că eu nu ți-am vorbit,
Când mergeam eu cu Touareg v12
Sau Porsche Cayenne tu erai copil
Cine da bani la traseu e incapabil sa conduca, cam asta e situatia. Daca tu conduci corect nu exista "nu a vrut politistul"