| Horeasca a întrebat:

Va salut! Ma intrebam pentru scoala de soferi, eu sunt oficial din Bucuresti, cam spre sfarsitul orasului la 2 km de Ilfov, si am inceput scoala de soferi pe 18 August 2012 de atunci m-am chinuit cu sala pe urma al luat-o, ca apoi sa ma lovesc de traseu...care si pe acela l-am picat. Ma gandeam, daca mi-as face mutarea in ilfov, sa spunem sa stau la un prieten acolo as putea sa dau traseul in ilfov sau imi trebuie buletin de iflov cu toate ca il am pe cel de Bucuresti...dar m-am gandit ca poate este un traseu mai usor in Ilfov? Este posibil sau mai bine uit happy

Răspuns Câştigător
| viotedy a răspuns:

Nu,ar trebui sa-ti schimbi tot dosarul.mai fa cateva ore si-ti iei inima in dinti, esti atent, si-l treci-examenul.

2 răspunsuri:
| Horeasca explică (pentru viotedy):

Frate eu oficial ma pregatesc de un alt dosar mai am 1 luna si jumatate pana imi expira cazierul fisa medicala si cred ca si dosarul cu totul in ilfov mai merge cu o atentie mica asa ca aici este imposibil am condus 15 minute si am picat cu 44 de puncte penalizare parca militienii astia sti s-au nascut destepti. Incerc cat mai pot si pana mea imi refac dosarul pentru ilfov poate reusesc si il iau din prima sau a doua incercare la ilfovisti problema este sala ca in rest la traseu nu pica nimeni bine poate aia care nu lasa vreo atentie.

| viotedy a răspuns:

Atunci trebuie sa te ia cineva de acolo in spatiu.sa-ti faci flotant pe ilfov.