anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi s-a intămplat vreodată să fi-ți la volan și să rămăne-ți fără frănă la mașină?

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mie nu. Dar fostei mele soacre: Da!
Pe cuvânt de mecanic auto.

| StratulatVictoeEugen a răspuns:

Da.

| Simpatic a răspuns (pentru gabicoo):

Cred ca ai umblat tu acolo la frane laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Chiar fara frana, nu. Am patit sa conduc masini care din start aveau franele muci.
La o masina de-a mea mi-a plesnit o conducta de frana dupa o franare de urgenta, si tot n-am ramas fara frane, am mers lejer 5 km pana la un atelier. Pompele de frana din ultimii 30 de ani au evoluat foarte mult, au mai multe circuite si e aproape imposibil sa cedeze toate. Poate deveni mai slaba frana, dar nu sa ramai "fara".

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Eu ieri am pățit-o. Am cumpărat o mașină clasică, stare bună, condiție excelentă. din 1981.
In drum spre casă și după căteva atingeri pe pedala de frănă. am simțit că-i moale pedala, Dar am ignorat spunăndu-mi singur in gănd,, c-o fi normal să fie așa. Dar cănd am inceput să cobor un deal abrupt am realizat că n-o pot opri și-am să intru cu viteză pe roșu in intersecția din vale. Așa c-am luat din plin primul copac mare de pe dreapta străzi. Cred că in momentul impactului aveam in jur de 50km la oră.
E o experiență pe care n-o doresc nimănui. Pănă ieri, niciodată n-am ințeles căt de importatnte sunt frănele.