Salutare. Nu doar ca a fost atinsa. Am găsit-o distrusă Impact lateral direct, portiera mea plus portiera spate, prag, jantele pe partea opusa izbite de bordura și sparte plus ceva damage la transmisie (DSG).
Tot ce am putut sa fac a fost sa o dau de piese, nu merita reparația.
Iar făptașul... Well... necunoscut pana azi.
Da. in Romania e ceva normal sa iti loveasca masina si apoi sa fuga fara sa iti lase bilet.
de aia cateodata e mai bine sa parchezi pe doua locuri si sa o ai in siguranta
Chestii de astea se intampla zilic, pentru ca exista taranoi care si-au luat masini, cazane, si fug de raspundere, ca atunci cand avariaza pe cineva sa nu cumva sa le creasca RCA-ul, asta daca au RCA.
E de plâns, dar plânsul nu îmi acoperea reparația. Îți poți imagina ca ma ducea lejer la 5-6000 de euro. Doar transmisia era 2000 plus manopera.
Partea buna e ca plănuiam sa o schimb dar parca nu asa repede?
Da,inteleg
Si totusi nu se poate face nimic? exista un fond dedicat al autoritatilor pentru cazuri de vandalism sau accidente de genul asta, nu stiu auzisem de asa ceva acum cativa ani, se face cerere de despagubire, era bine de luat legatura cu un avocat specializat pe asigurari si drept civil.
Stiu sigur chiar daca nu stapanesc domeniul ca exista ceva o autoritate, o institutie dar caruia nu i se face publicitate care se ocupa cu vehiculele avariate sau vandalizate!?
Mi se pare de-a dreptul aiurea ca un om sa aiba masina dauna totala si sa piarda el, sa nu i se despagubesca bunul in ce lume traim!
anonim_4396 întreabă:
Ana127483 întreabă: