Am patit si fara sa fiu incepator... Idioti.
Incepatori care nu realizeaza ca au cate 40 de tone in spate, iar daca le apare in cazier un accident din vina lor, nu-i mai angajeaza nici Dedeman.
Unii o fac drept sicanare, altii o fac pentru a putea sa te depaseasca atunci cand apare momentul.
O patesc si acum in localitati cand ei o ard cu 89 si eu incerc sa fiu cat de cat legal. Da sa preseze pana nu mai pot.
Eu o patesc cu masinile mici in zona rezidentiala sa vina dupa mine dar daca ma loveste asigurarea lui are de platit mii de lire
Aia e enervant că sunt momente când au tot timpul din lume să depășească și stau lipiți de portbagaj, dacă tu ca începător trebuie să pui o frână să te bagi de exemplu într-o parcare sau benzinărie ce faci? Că ăla intră în tine, pe ăla nu-l mai oprești, înțeleg că au câte 40, 50 tone sau peste, dar chestia că ei pe drum drept n-au probleme, problemele apar când urcă o rampă, atunci da! dacă le dau cu avarii oare își dau seama, se prind? Să o lase mai moale?
Cand are loc de depasire, semnalizeaza oprirea si incetineste, iar el este obligat sa te depaseasca.
Mereu! Chiar acum cateva zile a fost un accident de genul, cand un tir a lovit un alt participant la trafic, neavand distanta. Si la mine mai stau idioti, dar fac cat mai repede sa stau departe de ei!
Stai calm! Ca sunt momente cand si eu merg peste limita si ei stau lipiti de mine, sau de alti participanti la trafic.
Nu se joaca cu tine, ei au un program de condus de respectat de ai preseaza de fiecare data... nu e pentru distractie
ĎĮĐĬ întreabă: