Eu prefer suzuki hayabusa turbo este si estetica dar si fuge daca vreai un sport-tourer si nu dispui de multi bani Suzuki gsx 1100f va spun o am eu si chiar va puteti baza pe ea la o cursa de strada
Eu zic sa renunti. Daca intrebi ce am alege dintre motocicletele alea clar nu ai experienta deloc si vei murii pe o asemenea motocicleta. Din ce ai pus tu oricine are idee cat de cat ar alege BMW orice ar fi bate restul modelelor pe orice plan, urmat de CBR 1000RR clar!
Toate au partile lor bune si partile lor rele. avand insa in vedere starea drumurilor din Romania si costurile de intretinere a motocicletei, cea mai indicata ar fi un bmw boxer.in plus, durata de viata a motorului este de 4-5 ori mai mare la bmw decat la celelalte
@FurtunaDiesel... Eu zic sa renunti si tu, pentru ca si experienta ta tinde tot spre 0. Pe om il intereseaza clar o motocicleta super-sport si stii ce motocicleta are cele mai slabe performante la capitolul asta? Tocmai BMW-ul! In primul rand ca nici nu a mentionat despre ce model de BMW este vorba si tu te-ai grabit sa dai verdictul. Dupa parerea ta de "cunoscator" crezi ca s1000rr se compara cu vreo japoneza? Eu prefer R6-le insa nici Ducati nu e deloc de lepadat, mai ales daca ne referim la Desmosedici RR insa ducati-urile in general sunt foarte costisitoare!
Depinde dupa ce criterii alegi
1 performante
2-estetica
dupa performanete bmw e superioara la toate. ma mir ca nu ai intrebat de yamaha yzf r1 sau triumph daytona 675r, mv augusta senna, aprilia rsv4...
dpdv estetic imi place kawasakizx 10 5 neagra dar si yamaha r1
ducatti sunt f scumpe si greu de intretinut, costisitoare... oricum nici una dintre aste nu iti recomand avand in vedere drumurile noastre si lipsa experientei.ii sustin spusele lui furtunadiesel!
anonim_4396 întreabă: