anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa îmi pun faruri cu led altele decat cele cu care a venit mașina.
Întrebarea este pot sa ma duc la rar sa le pun sau ce cerințe trebuie sa indeplineasca ca sa pot sa îmi pun faruri led (Golf 6).
https://www.emag.ro/......DGLQ28BBM/
link eMAG

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din păcate, farurile respective nu sunt omologate.
Din fraza asta am dedus: "Pentru utilizare off-road (in afara drumului public)."
Dacă farurile erau omologate la nivel european, le montai în service autorizat RAR, apoi te duceai la RAR pentru verificarea lor, și menționarea lor în cartea de identitate a mașinii.
Cu acele faruri poți merge doar" la risc", cât timp nu devine suspicios vreun polițist ori reprezentant RAR, în trafic.

| YoyoXender a răspuns:

Si atunci ce faruir led pot pune? Recomandare

| Moni_Moni_Si_Dani_1980 a răspuns (pentru YoyoXender):

Poti pune dar e la risc nu exista faruri led omologat decat ce e din fabrica.
Daca in farul tau ai tabla in fata becului poti pune ca nu se vede ideea e sa nu fie vizibil ca e led si nu halogen.

| YoyoXender a răspuns (pentru Moni_Moni_Si_Dani_1980):

Atunci imi iau Audi sau bmw numai pentru lumini pe led si gata

| YoyoXender a răspuns (pentru YoyoXender):

Sau o masina cu faruri led, chit ca imi schimb masina cu totul si dau o căruță de banii dar am led

regis
| regis a răspuns:

E putin probabil sa gasesti faruri cu led omologate, daca astfel de faruri nu s-au montat din fabrica pe modelul tau.

| YoyoXender a răspuns (pentru regis):

Ce nu intelegi vand masina si imi cumpăr orice masina dar sa aive faruri cu led sau engel eyes pe scur bmw si gata, da alti care am vazut si au led pe tot modelul asta de masina golf 6 tot led mrg sau alt tip de far nu led tot la fel dar alta constructie si sa fie pe becuri ca nu pun xenon o sa las https://www.autoeco.ro/far-hella fix asta am vazut ca avea unu si merge normal pe sosea

regis
| regis a răspuns (pentru YoyoXender):

Ce ți se pare ca nu inteleg? Ai intrebat ce faruri led poti pune si ti-am raspuns ca e putin probabil sa gasesti omologate. Neomologate poti pune cum vrei, asumandu-ti riscurile. Si daca vrei sa vinzi masina, esti liber sa o faci, cine te oprește?