Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Stie cineva un parfum cu miros puternic de cocos?
Acidul hialuronic ajută să nu ți se mai murdărească așa de des părul? O colegă a spus că l-a folosit și acum nu trebuie să se spele în fiecare zi.
Stiti cumva un frizer in focsani care poate sa mi recomande un stil nou si stie sa tunda bine?
Ce facultate as putea urma? PS..sunt surda, va rog sa nu-mi spuneti ca nu se poate sa intru, nu pot sa fac, etc just va întreb unde pot sa intru la facultate... va multumesc!
Hei, mi-am comandat un cap de practica pentru coafuri și vreau sa știu dacă dau cu fixativ de par se va strica parul? După îl clătesc.
Pantalonii cu talie Jogger( albi, mai eleganti si lejeri) se pot purta si pe strada sau doar la evenimente?
Îmi recomanda și mie cineva un salon de Piercing-uri din Bârlad
Ma gândesc sa fac un România un magazin identic shein, sa vând cu un mic adaos produsele vândute de ei, credeți ca risc sa fiu dat în judecata de către ei?
Stie cineva unde imi pot face piercing pentru lobul urechii in Cluj si daca pot merge cu cercelul propriu sa mi-l puna dupa ce imi fac gaura?(Si care ar fi un range de preturi) Multumesc
As dori idei de un salon in Bucuresti unde sa imi pot imbunatati aspectul facial, sa aiba servicii complete de tuns, barba, sprancene etc.
Vreau să îmi cumpăr sandale de primăvară/vară. Dar ceva super comod. As părea demodată cu așa în picioare, sau...? (mai mult)
Poți sa înveți sa te pensezi singura? Habar nu am sa ma pensez, îmi puteți recomanda tutoriale? Mulțumesc
Buna! Vreau sa imi iau pudra decoloranta si oxidant, am gasit doar de 6 si 12. Pot lua un set de 6 si unul de 12 si sa le amestec? Cu 6 stiu ca imi iese galben pui iar 12 mi se pare prea puternica. De...? (mai mult)
Salut, am 14 ani și mi- am scos cercelul medical. Chestia e cam am urechea umflată și nu îmi pot pune alt cercel și am urechea umflata deoarece am strâns din greșeala de cercel. Revenim la subiect,...? (mai mult)
Salut. Am 23 de ani, aproape 24 si cam pe la 20 de ani am inceput sa ma barbieresc prima oara, ideea e ca nu imi crestea barba mare, adica doar mustata si cioc aveam dar stateam si cate 5 6 luni nebarbierit,...? (mai mult)
Bună TPU, stiti cumva ce echipa este pe sapca lui Sorin Grindeanu când acesta este la pescuit? va dau un link cu poza aferenta http://imgur.com/zsZ1Tmx Am tot cautat bordeaux snapback dar nu am gasit...? (mai mult)
Sunt din Iasi și vreau sa comand de pe Fashion Nova. Îmi poate spune cineva care și- a mai comandat de pe acest site dacă merita banii și dacă include taxe vamale? Plus alte siteuri de haine care...? (mai mult)
Am vazut pe net doua bluze intr- un set( adica pentru BFF): una alba si una neagra. Pe cea alba scria, , Turn me on" si pe cea neagra, , Turn me off". Stiti de unde pot gasi bluzele? Vreun link...? (mai mult)
Buna! Nu cred ca ati mai auzit problema asta, dar cum pot să imi deondulez genele? Acum trei zile mi- am luat un ondulator de gene nou și l- am testat atunci și nu mi se mai lasa genele. Vreau sa le...? (mai mult)
Salutare! Am o întrebare legată de igiena feței. Pe nas am pori si când îmi ating nasul se simte uleios. Am încercat mască de față, dar degeaba. Am văzut și pe internet că Cicaplast sau Effaclar...? (mai mult)
Salut! In noiembrie mi- am facut un pierce in nas (mai exact pe nara stangă). Am impresia ca mi s- a infectat ca este foarte roșu si ma doare, inauntrul nasului mi se pare ca este un fel de coș cu...? (mai mult)
Hei TPU, stie cineva daca aplicatia vinted e o teapa sau daca exista vreo metoda de verificare in cazul in care persoana nu trimite produsul pe care l-a pus pe site?
Nu se mai gasesc rolete de parfum de la avon?
In cat timp creste o parte din spranceana daca am ras o cu masina de tuns?
Buna, pot sa imi pun in cremă de corp câteva picături de ulei de ricin? Am pielea foarte uscată pe picioare și am auzit ca e bine.o sa mi crească părul mai mult sau mai repede?
Doresc să slabesc fac 20 de exerciții în fiecare seară și mănânc hrișcă terciuri dulce uneori și totusi nu mă simt bine în corpul meu vreau să slabesc am 64 de kg și vreau să ajung la 55kg...? (mai mult)
Buna ziua! Mi am facut unghiile la o colega de clasa, iar dupa o saptamana si ceva o unghie o inceput sa mi se rupa. Nici macar 2 saptamani nu o tinut, dar in fine. Nu inteleg de ce la o alta colega,...? (mai mult)
Bună, am și eu o nelămurire. Măștile de par se aplica înainte de șamponare sau după? Și cum se aplica, pe tot parul, de la scalp pana la vârfuri sau doar la vârfuri? am șuvițe decolorate...? (mai mult)
Salutare, am o mica problema. In vreme de aceasta rece, imi crapa buzele de fiecare data si se inrosesc. Pentru a nu le mai avea crapate trebuie sa ma dau cu diferite creme grase(galbenele, strugurel)....? (mai mult)
Buna ziua, o intrebare ce am nevoie sa imi vand hainele personale in piețe. Sa nu am probleme
Mătușa mea pune unghii cu gel și aș vrea să îmi pun și eu. Am 13 și sunt clasa a 7 a și aproape toate colegele mele au. Eu mi le am pus singură (tips), dar evident ca nu au rezistat fiindcă...? (mai mult)
Salutare, pot să îmi fac parul ceva de genul la salon permanent, gen îmi place stilul asta https://www.instagram.com/p/C29wyhpPjt2/?igsh=amZpNzZiOHM4dzkz Sunt 2 poze într- o poză mie îmi place...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare, vreau sa imi vopsesc 2 suvite de par cu vopsea cu henna pentru sprancene. Este in regula? O sa pateasca parul ceva?
Buna, îmi miroase fundul urat, transpir și mult și poate de asta..nu este un miros înțepător dar când fac baie și mă șterg cu prosopul este un miros ușor urâțel.Xe aș putea face? Să mă...? (mai mult)
Transpir foarte mult, ce să fac? Mai ales la subraț…este vreo rețetă să fac acasă? Sau acidul glicolic?
Buna, am un ulei de păr de la kallos, pot să mă dau în fiecare zi la vârfuri? Ca vad pe tt ca e bine sa te dai la vârfuri in fiecare zi dar eu cred ca îmi îngrașă părul (nu am încercat)
Chiar ai 90% reducere la Temu? Vad pe Facebook acest lucru. Se găsesc haine faine? În cât timp vine comanda? Numai haine se găsesc?
Salut TPU, ce părere aveți de papucii converse?
Baieti, v-ar placea sa vedeti o femeie imbracata cu rochia asta? E draguta? https://creamoutlet.ro/rochie-mini-shein-roz-a146927
Hey! Am o nelămurie in privinta cu stoarcerea hainelor, e adevarat ca hainele din bumbac nu este bine sa le sotrci sau daca o faci trebuie foarte bland?
De ce se de decojeste fata de la mioxidil?
E ok parul decolorat cu apa oxigenata? As vrea sa incerc asa for fun si vreau pareri de la cine a mai facut asta.
Buna. Am achiziționat de câteva săptămâni produsele niacinamide hyaluronic si acid de la the ordinary. Problema e ca acidul hialuronic dupa ce se usuca imi face "pielite", e flaky. Am incercat ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda o oja de calitate pentru nail stamping?
Cum stiu exact ce subton al pielii am? Adica am vene si mov si albastre si verzi, de toate. Mersi
Bună! Vreau sa îmi comand și eu un spray de la victoria secret doar ca nu știu pe care sa mi l iau. Mie îmi plac mirosurile mai tari, nu chiar dulci. Va rog, cine le- a încercat sau le are sa îmi...? (mai mult)
De ce la frizerie stai în fața oglinzii?
Salut! Daca am card sephora black ce cadou pot primi de ziua mea?
Ce parfum imi recomandati? As dori unul cu siaj bun, sa aiba orice note dintre cele dulci, gurmande si condimentate. Preferatele mele sunt: notele de pruna, para, zmeura, coacaze, sampanie, violete,...? (mai mult)
Bună! Se asortează corsetul negru la o rochie roșie? Corset scurt din acela de pe Shein.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?