Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 12 Martie 2025 sunt:
Ce părere aveți despre fixativul wellaflex?
Stie cineva ce-s astia? Nu spuneti "papuci haha" https://imgur.com/wRtt4rC
Buna, TPU, vreau sa imi vopsesc parul cu vopsea fara amoniac. Dar nu stiu ce brand sa aleg. Puteti sa imi spuneti experienta voastra si ce nuanta as putea sa aleg? Vreau sa imi fac parul saten- aramiu...? (mai mult)
Aveți ceva recomandări pentru parfumuri care persista la prețuri accesibile, gen pana in 100 lei. Nu replici!
Inainte cand ma duceam la frizer imi lua conturu din fata de la putin de tot iar acum ca nu ma mai duc am firele de par foarte scurte si se observa daca vreau sa- mi dau parul pe spate sau sa il prind..alea...? (mai mult)
Am o intrebare pentru fete in special.Am un fond de ten Max Factor Miracle Foundation si sincera sa fiu il folosesc foarte rar, dar am fost extrem de multumita de el.Joi dimineata m- am dat cu...? (mai mult)
Stie cineva daca penrru a te angaja la un salon pe post de manichiurista ai nevoie de diploma acreditata la cursul de baza, sau e de ajuns diploma de participare?
Ce fel de ulei de măsline este necesar pentru a mi face masti Pentru ten? Știu ca exista mai multe tipuri ( extravirgin, intravirgin etc ) si nu stiu de care sa iau de la farmacie pentru a mi face acasă...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva o cremă hidratantă pentru tenul mixt care să nu lase o senzație grasă pe piele?
Bună ziua, am niște ochelari militari de abia primiți de pe olx și i.am băgat în spirt și apa, iar după s- a albit materialul și lentilele s.au intetosat și nu se mai vad prin ele. Spune.ti.mi...? (mai mult)
Daca ma depilez cu benzi pe piept si burta se va ingrosa firul sau se indeseste (am inteles ca in timp se rareste)? Firul acum este subtire si are undeva la un centimetru, dar de la buric in jos firul...? (mai mult)
Heii TPU! Eu am parul saten si as vrea sa ma vopsesc roscata (cam cum are parul Cheryl din riverdale, alt exemplu nu cred ca pot sa dau). Trebuie sa am neaparat tenul deschis ca sa imi vopsesc parul in...? (mai mult)
Bună seara! Băieților, spuneți-mi ce cremă folosiți pentru ten uscat? :)
Ce marime ii corespunde lui 152 la geci? Cred ca vine un S nu? Vreau raspunsuri sigure
Am si eu o mica intrebare. Mi- am dat cu masina de tuns in cap pe fata, mi- am luat perciunii si mustata, tin sa precizez ca n- am dat chiar pe toata fata. Intrebarea este masina de tuns...? (mai mult)
Mi-am cumparat o perie de curatare faciala electrica de la Beyoutiful. Ce parere aveti despre perii si cum se folosesc? Ce rezultate obti?
Sunt baiat si mi- am ras parul din zona pubiana. E prima data cand ma rad si nu stiam ca trebuie ras in directia in care creste, iar eu am facut exact opusul. Acum mi- au aparut multe bubite...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un adeziv bun pentru glitter?
Cu ce pot trata pielea uscata de pe deget? Pana acum am folosit Protopic unguent. Se remediaza o perioada, apoi se usuca iar. Atasez imagine: https://i.imgur.com/1KtHd82r.jpg
Cum scapi de parul alb in mod natural? Cine a incercat si daca a dat si rezultate. Multumesc.
Am bocit ca prostul de ieri continuu...Si acum trebuie sa ajung la un eveniment important, dar am ochii rosii zici ca m-a batut cineva. Cum sa remediez asta rapid?
Fetelor,cum sa stimulez cresterea parului? Folosesc ulei de argan si nu-l ard cu placa sau fixativ.
Buna, as vrea sa-mi pun unghii cu gel (tipsuri ) ceea ce nu stiu, e cum se dau jos. Stiu ca nu se pot da imediat jos, dar ma rog, cum se dau jos?
Salut, mi- am cumparat pantofi casual cu talpa groasa(gen bocanc)problema este ca sunt prea rigizi cand merg, pielea este ff dura, deci nu ma strang dar a inceput piciorul sa aiba umflaturi si dureri(in...? (mai mult)
Bună seara! Imi puteți da o părere despre site- ul "one fashion room", dacă este unul cu marfă bună sau cu marfă chinezească? Aș vrea să imi cumpăr niște cizme, care mi se par frumoase; ...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma vopsesc blond, dar nu stiu ce tunsoare sa imi fac sa se potriveasca, sunt baiat, aveti idei, un link cu poze?
Ce sampon stiti pentru cresterea parului? Care sa functioneze cu adevarat.
As vrea sa imi fac un tatuaj, ce pot folosi in locul pigmentului pentru tatuaje?
Am unghiile transparente la capat si nu stiu exact de ce. Folosesc de 5-8 ori pe zi ulei de cuticule si am o grija impecabila de unghiile mele dar ele sunt transparente. Pareri? Dau funda
Salutare TPU din nou! Aș vrea să vă povestesc marele meu vis, visul meu e sã devin model, (sunt băiat) chestia nașpa e cã, eu am coșuri, am coșuri pe corp, și pe față, dar sunt slab și...? (mai mult)
Este cineva din Suceava care știe unde pot găsi oje rezistente? Dau funda
In sephora se găsesc fonduri de ten? Oricum aici găsești printre cele mai scumpe machiaje si de calitate mare nu?
Fetele, ajutați- mă! Îmi cade foarte mult par din cap, am încercat multe chestii contra căderii, și nimic nu ajuta. (am parul creț) Știu ca nu sunt singura cu asa problema, puteți să- mi...? (mai mult)
Salutare,mi-am cumparat o pereche de ghete si am observat ca pielea este cam tare si se increteste repede, ce as putea face ca sa nu se mai increteasca piele?
Cum adica numar bp personal? Ma refer la oriflame, ce inseamna?
Bună, mama mea mi-a cumpărat o pereche de ghete Nike iar pe cutie scrie GS. GS vine cumva de la girls? In unele locuri scrie ca vine de la Grade School. Daca asa e, îmi puteți spune ce înseamnă?
de curand m- am gândit sa mi cumpar niste colanti jordan si un maieu(maiou) tot de la jordan si nu stiu cand sunt cele mai bune reduceri luna asta, daca stie cineva un site cu reduceri bune...? (mai mult)
Unde pot gasi spuma pentru curatarea tenului de la Nivea pentru ten sensibil? Nu am gasit nicaieri
Joi as vrea sa-mi iau un nuantator. Problema este ca nu stiu de la ce firma si ce culoare. Eu sunt bruneta...imi puteti da un sfat? Multumesc!
Care e diferenta intre crema depilatoare faciala si cea pentru corp?
Credeți ca la farmacie găsesc adeziv pentru gene?
Buna, TPU, vara trecuta adica in 2017 verisoarele mele s- au tuns zero pentru ca au avut paduchi, iar eu aveam parul si il am pana pe umeri, ele il au cat al meu acum.Nu stiu ce sa mai fac... ajutati-...? (mai mult)
Am o fustita neagra si o bluzita alb..Cum as putea sa imi fac unghiutele?
Naked 3 sau naked Cherry? Ce părere aveți
Am fost la sanius, am cazut si mi-am "raschetat" geaca. Cum o repar?
Bună, a folosit cineva gazul lampant pentru cresterea parului? Va aștept cu răspunsuri și cu detalii despre utilizarea lui. Și poate și experiența obținută, ceva poze cu rezultate. Mulțumesc
Am primit un lantisor cadou J. Venus. Este stantat cu s925. Oare este argint? Imi pare la culoare ca nu ar fi. Multumesc
Fossil sau daniel wellington: fossil ES4331 sau daniel wellington DW00100163/DW100164
Exista un spatiu la mustata si la mine e foarte mare si se vede urat. Ce sa fac sa am par si in zona aceea?
Va salut. Stiti cumva prin Brasov sau Bucuresti vreun salon care face tatuaje semipermanente care sa tina 4-5 luni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?