5-7 zile.Firele cresc normal, doar ca nu te iriti si nu risti sa te tai cu lama deoarece au niste pernute.
Aceasta lama este una ca oricare alta dar numele si faptul ca este pentru femei si toate reclamele ne dau impresia ca incetineste cresterea parului sau chesti de genul, NU.Este o lama obisnuita [mie cel putin daca ma fac astazi de exemplu maine se simte deja cum imi creste parul la loc si este extrem de neplacut].Am incercat si Venus de multe ori dar este o lama obisnuita.Incearca ceara sau epilatorul dar daca nu suporti durerea incearca o crema depilatoare de la Veet de exemplu http://www.veet.ro/veet-3-minute-hair-removal-cream.php costa in jur de 17 lei.Pentru incetinirea cresteri parului[de pe maini picioare etc]incearca sa bei ceai de marar[care mai ajuta la reglarea ciclului, cresterea sanilor, incetinirea pilozitati, subtierea voci la femei, aplatozarea abdomenului] eu am dat pe ceai 2, 5 lei si l-am cumparat de la pfar. Sper ca te'am ajutat.
Am luat vara trecuta un set cu 2 aparate de ras venus. m-au tinut cam 6 luni, ma epilam de 2 ori pe saptamana(nu numai pe picioare). creste parul la fel de repede, dar sunt mai moi si nu te tai/zgarii ca si cu lamele obisnuite. iritatii tot mai apar. faza e ca sunt cam scumpe, mai bine economisesti cativa bani si iti iei un epilator.
? E fata, nu se rade pe fata!
Creste ca si cu o alta lama de aceea pentru a evita cresterea rapida, ingrosarea firului de par si a radacinii eu recomand mereu folosirea epilatorului sau a cerei.
Georgian1992 întreabă: