anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A folosit cineva lama venus? Daca da in cat timp cresc firele de par inapoi?

Răspuns Câştigător
| Rebbbeca a răspuns:

5-7 zile.Firele cresc normal, doar ca nu te iriti si nu risti sa te tai cu lama deoarece au niste pernute. big grin

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Creste ca la o lama obisnuita doar ca iritatile sunt evitate si taie mult mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. dar am folosit Gillette pe fata. iti recomand si tie

| AriannaAri a răspuns:

Creste ca si cu o alta lama de aceea pentru a evita cresterea rapida, ingrosarea firului de par si a radacinii eu recomand mereu folosirea epilatorului sau a cerei.

| LikeABossBaby a răspuns:

Aceasta lama este una ca oricare alta dar numele si faptul ca este pentru femei si toate reclamele ne dau impresia ca incetineste cresterea parului sau chesti de genul, NU.Este o lama obisnuita [mie cel putin daca ma fac astazi de exemplu maine se simte deja cum imi creste parul la loc si este extrem de neplacut].Am incercat si Venus de multe ori dar este o lama obisnuita.Incearca ceara sau epilatorul dar daca nu suporti durerea incearca o crema depilatoare de la Veet de exemplu http://www.veet.ro/veet-3-minute-hair-removal-cream.php costa in jur de 17 lei.Pentru incetinirea cresteri parului[de pe maini picioare etc]incearca sa bei ceai de marar[care mai ajuta la reglarea ciclului, cresterea sanilor, incetinirea pilozitati, subtierea voci la femei, aplatozarea abdomenului] eu am dat pe ceai 2, 5 lei si l-am cumparat de la pfar. Sper ca te'am ajutat.

| tuGatita a răspuns:

Am luat vara trecuta un set cu 2 aparate de ras venus. m-au tinut cam 6 luni, ma epilam de 2 ori pe saptamana(nu numai pe picioare). creste parul la fel de repede, dar sunt mai moi si nu te tai/zgarii ca si cu lamele obisnuite. iritatii tot mai apar. faza e ca sunt cam scumpe, mai bine economisesti cativa bani si iti iei un epilator.

| LoVeIsMyAir a răspuns (pentru anonim_4396):

? E fata, nu se rade pe fata!