Nu te lua dupa toti care au raspuns inaintea mea, pasta de dinti nu e mereu buna (depinde de ce contine, mai exact cant mentol si alte chestii) unele te pot ajuta (nu te astepta peste noapte, poate intr-o saptamana) dar multe mai mult iti irita pielea din cauza anumitor substante. Depinde de fiecare, mai bine te duci la un dermatolog daca nu vrei sa ai niste regrete, ti-as recomanda creme dar acum chiar depinde (de exemplu am folosit o crema care la inceput aproape imi ardea fata dar cu timpul am inceput sa ma obisnuiesc si nu mi se parea mare lucru, nici nu simteam, dar cand a folosit-o maica-mea pe un cos s-a dat imediat cu apa pentru ca o ardea)
Cum au spus si altii, poti incerca cu o aspirina, si zynerit mi se pare okay, dar nu suntem la fel si poate nu merg lucrurile astea pentru tine.
Bafta
Buna,
Iti recomand din inima masca urmatoare: http://www.baaria.com/......20ml.html, o gasesti la plafar la pretul maxim de 10 lei. Te dai seara cu ea si o cureti dimineata, in functie de cos, acesta ori iti va trece complet ori isi va scadea considerabil din volum si culoarea rosie. E testata de mine si mereu apelez la ea cand imi apar monstruleti.
Uneori imi mai fac si o masca cu ulei de cocos(poti incerca si tea tree, e super bun pentru cosuri) si miere de albina.
Chiar merita sa o incerci pe cea de la VivaNatura, poti cauta review uri pozitive pe internet.
Pasta de dinti sau o crema din aceia cu actiune rapida pentru cosuri. Vin in tuburi mici de obicei si au o centratie mare de acid salicilic (aspirina).
sau poti pisa chiar tu o aspirina, s-o faci praf, si s-o pui pe cos. O lipsesti cu putina miere sau ceva de genul.
Da,cu crema de fata anticuperozica de la Fares, se aplica doar noaptea pentru ca e alba ca varul.
Foloseste Tree tea oil (ulei de arbore de ceai), cate 1 picatura pe fiecare cos, imediat usuca si vindeca.
Nu incerca pasta de dinti. Vorbesc din experienta. Pe langa faptul ca-ti usuca cosul, iti va usca si pielea din jurul lui. Mie mi s-au format tot felul de cojite, pielea era rosie si ma durea cand vorbeam.
Uite ce folosesc eu: o aspirina pisata cu iaurt, lasata peste noapte. Foloseste amestecul asta vreo 2-3 zile si vei observa ca roseata se reduce si cosul se micsoreaza. Si nici nu usuca excesiv
Da,da cu fond de ten pe cos noaptea inainte sa te culci si dimineata e gata, uscat. Sper ca te-a ajutat
BountyLoverXD întreabă: