| LadyLilith a întrebat:

A incercat cineva vreodata decolorant rosu? Tine pe par? Eu nu am noroc cu culoarea rosie. Indiferent ce vopsea aleg dupa 2-3 spalari se duce culoarea, imi iese un rosu spalacit sau roz. Nu mai stiu ce sa incerc sau ce sa fac. Ajutati-ma cu niste sfaturi!

3 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Există decolorant de păr roşu?

Ia-ţi un decolorant normal, de la L'oreal şi abia apoi te vopseşti. Nu ştii să alegi vopseaua, probabil iei nuanţator sau semipermanentă.
Http://vopseapepar.wordpress.com/
http://www.gotica.ro/172-COSMETICE/185~VOPSELE-PAR/
Alege-ţi o nuanţă de aici, comanzi şi n-o să se cureţe aşa uşor. E permanentă. Dar ai grijă, nuanţele intense sunt foarte greu de întreţinut.

| LadyLilith explică (pentru AikkoxD):

Da,exista. Mi-am decolorat odata parul si mi-a iesit tare naspa, o culoare de morcov. Mi-am luat de fiecare data vopsea permanenta, dar se duce culoare. Nuantator inca n-am folosit.

| izacx1234 a răspuns:

Eu sunt roscata. Trebuie sa iti decolorezi parul si dupa il vopsesti cu vopsea sau nuantator. Este normal sa se ia repede pentru ca asa e roscatul. Se spalaceste. Trebuie sa eviti baile Guarnieri si razele sorelui. Eventual poarta o sapca vara. Cauta sampoanele pentru par roscat. Ele protejeaza rosul si daca vrei un rosu mai intens combina samponul cu zeama de:
1.morcov (daca esti roscat aramiu )
2. sfecla (data esti roscata visiniu -rosu )
Cel mai bun este nuantatorul blond cu vopsea sau nuantator
Sper care te-am ajutat cum ai facut-o si tu pentru mine