In poza cam toti iesim cu un ochi mai mic unul mai mare, chiar si vedete. Ochi carni... nu cred ca exista, doar nas carn adica cu varful mai ridicat. Daca chiar e vizibila problema si in realitate du-te la un oftalmolog sa nu fie ceva bai ce tine de sanatate.
In primul rand, daca te uiti atenta, toti oamenii au un ochi putin mai mic decat celalalt(inclusiv eu)...doar ca la unii e ceva mai vizibila diferenta. Nu stiu daca se poate corecta si nici nu vreau sa imi inchipui cam cat ar costa o astfel de operatiune... oricum, nu e ceva iesit din comun
Toti au defecte nu iti face griji! Cand cineva te iubeste te accepta cu tot cu defecte!
Am observat cam in toate pozele mele, dar stiu ca intro dimineata m-am lovit la un ochi si am vazut in ceata vreo 15 minute si m-am temut sa nu fie de la lovitura aceea ochii mei mai "strambi"
Corectezi prin machiaj. Toţi avem defecte, stai liniştită.
http://www.elady.ro/......hilor.html
De la lovitura nu poate fi. Insa daca te-ai lovit la ochi, trebuia sa mergi la oftalmolog, nu e gluma.
Buna, în legatura cu ochii si toata organele pereche, au o usoara asimetrie între ele, dar ochii nu sunt inegali! Sunt doar asimetrici pozitionati, adica unul foarte putin mai jos sau sus fata de celelalt. Multa lumea confunda asta, deoarece o parte a corpului este mai dezvoltata la nivel de musculatura iar asta face sa preseze putin pe partea dominanta a coprpului, globul ocular si restul organelor pereche, dar acea mica diferenta este uniformizata de muschi, si facuta de muschi! De aici acea "asimetrie" dar nici de cum inegalitate (adica unul mai mare si unul mai mic).
Sper ca te am ajutat!
Iar legat ca cu toii avem un "ochi mai mic decat celelalt" e doar în interiorul craniului, si e din cauza apasarii musculaturii pe partea dominanta a corpului, dar tot egali sunt ca lungime! Sper ca te am ajutat!
În concluzie, poti avea un ochi mai mare sau mai mic decat celelalt doar daca sunt probleme de nagura medicala sau accidente!
DaciaRomania întreabă: