| Sara2 a întrebat:

Ajutor, cum fac sa nu renunt la regim, am momente in care vreau sa cedez, am slabit 5 kg in 2 saptamani jumate, uneori simt ca cedez, dorinta de a slabi este enorm de mare dar poftele la dulciuri si fast food sunt infinite, dati-mi un sfat sa duc regimu la bun sfarsit fara a ceda "ispitelor" multumesc
p.s. fara faza cu apa ca nu are nici un efect, asta fac de obicei si tot nu imi alunga poftele

2 răspunsuri:
| Lothar a răspuns:

Mereu cand te gandesti sa renunti gandeste te cum ai ajuns pana acolo, cat de mult ti a luat sa ajungi acolo si prin ce ai trecut, nu ai vrea sa suferi degeaba nu?
Plus ca vointa ta e de fier, asta e ceea ce te defineste, ar insemna sa fii un nimic daca un lucru iti controleaza vointa

| Pufosibila a răspuns:

Ok, happy deci, tot ce trebuie sa faci este sa nu te mai gandesti deloc la dulciuri sau la mancarurile pe care nu vrei Sa le consumi. S-au stai departe de ele laughing daca nu le vezi, pofta nu mai e asa de mare. Incearca sa mananci multe fructe, in loc de dulciuri.
Vointa e mare dar depinde si de caracter. Faci ceea ce vrei sa faci, practic mananci ceea ce vrei sa mananci, daca iti impui tie anumite reguli, o sa-ti fie mai usor cu regimul si vei avea succes!
Bafta!