Merge cu ulei (si de gatit daca vrei ) merge 100 % te dai cu el apoi faci un dus si gata tot
Ustura? si se ia in totalitate?
Nu ustura de loc si da, desigur se duce in totalitate
Si cum trebuie sa procedezz? pun ulei pe burete si frec pata de ceara? scuza-ma daca par disperata dar chiar nu mai pot
Pai da ai putea proceda asa eu nu stiu mai multe detalii eu sunt baiat iar eu am patit o faza in somn : )) soramea mi-a pus ceara dinaceea pe mana :p si a tras putin dar m-am trezit : )) si ea mi-a spus cum sa scap de ceara aceea de pe mana eu am facut cu ulei de gatit :p
te inteleg ca esti stresata din cauza aceea :p dara trebuie sa faci ceva sa scapi de ceara de pe corp hai, multa bafta cu uleiul :* iar dupa ce iesi de la dus sa imi spui daca adisparut ceara de pe corp
Da, ai avut dreptate! mersi mult!
Cu multa placere :*
Buna! Incearca cu o vata imbibata in spirt sau serveretele demachiante inmuiate in ulei.
Incearca cu un tampon de vata pe care ai pus spirt. freaca locurile unde ti-a ramas ceara. Asta e cam singura solutie si nici asa nu ti se va duce toata ceara de pe corp
Incearca sa te speli cu apa calda.fierbinte si suporta cat mai mult.si dupa aia incearca sa freci cu o laveta de corp uscata eu asa am facut si acum e ok... ai grija cum faci Funda?